Schumanninstituut

Zodra deze afbeelding algemeen bekend wordt stappen we in een nieuwe realiteit.

Iedereen die in de afgelopen tientallen jaren, net als wij, de ontdekking van zijn/haar leven heeft gedaan dat de werkelijkheid anders is dan ons werd voorgespiegeld staat NU op het punt om te worden beloond. Wij zijn allemaal bewoners van het universum en hebben voor dit leven bewust of onbewust de keuze gemaakt naar planeet Aarde terug te keren om hier te zijn. Miljoenen mensen weten dit inmiddels, maar de minderheid die met name in Europa en Amerika woonachtig is, is nog niet in contact gekomen met zichzelf en de werkelijke gebeurtenissen op deze planeet. In 2017 is hier snel verandering in gekomen en zien we vanuit alle richtingen dat het oude systeem op instorten staat en dat cover-ups worden blootgelegd en publiekelijk bekend worden. Deze ontwikkeling versnelt zich dagelijks, waarbij miljoenen mensen voor zichzelf kiezen en welk nieuws ze willen horen. Sinds de komst van het world-wide-web (internet) hebben velen ontdekt dat vrijwel alle informatie voorhanden is en valt er steeds beter een onderscheid te maken in wat waar of niet waar is.

Bewustmaking van wie we zijn

Zo is het ook ons vergaan. Buiten de ontdekkingen dat er contact is met buitenaardsen en er vele (met name liefdevolle) realiteiten en dimensies bestaan, dat er gaten bij de beide polen zijn, dat er vrije natuurzuivere energie bestaat, er binnen ons zonnestelsel meer bewoonde planeten zijn, is voor ons toch wel de grootste en meest bijzondere ontdekking dat we de natuur en de hartslag van de Aarde (Schumann Resonantie) kunnen gebruiken om ons zelfgenezend vermogen te activeren. Nadat we op onvoorstelbare wijze bij de waarheid zijn weggehouden, zijn we ons nu op deze kennis gaan richten. Bijgaande afbeelding gebruiken we om te verduidelijken wat het verbinden met de Schumann Resonantie voor de mens kan betekenen.

Onze vondst rond 2000 van deze afbeelding heeft ons bewust gemaakt van wie we zijn en ons inzicht gegeven in de universele kennis en de daarbij behorende mogelijkheden m.b.t. hoe alles met elkaar verbonden is. Deze afbeelding betreft een universeel wezen, dit zijn wij ook zelf, die zich er volledig van bewust is dat energie en liefde de sleutels zijn om zonder angst en twijfels te kunnen functioneren, waarbij niets je van de wijs zou hoeven te brengen.

Zodra deze afbeelding vrij op tv zal verschijnen en men ermee in aanraking kan komen zal ook de rest van de mensheid zich weer beginnen te realiseren wie en wat ze zijn. Deze duidelijke weergave van de mens, tevens bewoner van het universum, geeft aan hoe gemakkelijk het is om de Schumann Resonantie te integreren en te ervaren hoe alles via jouw intentie met elkaar in liefde is verbonden. Deze kennis verspreidt zich in steeds hoger tempo.

Wat de reden is geweest dat juist de informatie rond deze afbeelding nauwelijks werd verspreid is voor ons na 32 jaar volkomen duidelijk. Omdat deze kennis dermate belangrijk is, hebben we er ons vignet van gemaakt en wij hopen dat steeds meer mensen zich in deze kennis zullen verdiepen, zodat deze niet meer verloren gaat en uiteindelijk iedereen weer weet wie of wat hij of zij is en dat het leven van velen weer wordt gevuld met geluk, gezondheid, voorspoed en liefde.

UFO disclosure

Met de vele bekendmakingen en nieuwsitems bestaat de mogelijkheid dat deze laatste week van december 2017 een hele bijzondere gaat worden. Alles is mogelijk en na de voorzichtige UFO disclosure in Amerika, wat een tsunami aan nieuwe feiten heeft opgeleverd, kan zelfs Full Disclosure deze week tot de mogelijkheden behoren.

Ik wil eenieder binnen ons team bedanken die het mogelijk heeft gemaakt dat we in 2018 weer volledig kunnen meedraaien met het verspreiden van nieuws, het geven van presentaties en cursussen. Ik wil al deze mensen bedanken voor het vertrouwen. Ook willen wij als team iedereen bedanken voor de vele goede wensen die wij hebben ontvangen. (Klik op de link en je ziet een foto van een feestelijk noorderlicht).

Ook in 2018 gaan we ervoor en staan we klaar om hopelijk samen met jullie te mogen ontdekken hoe de nieuwe realiteit zich de komende tijd gaat ontplooien. We zijn al een heel eind op weg. Het kost wel wat tijd voordat de kennis van de Schumann Resonantie doorsijpelt, maar we kunnen dat met elkaar versnellen en creëren door het bespreekbaar te maken.

Vergeet nooit …… the Universe is magic and love is the key.

link: https://www.antonteuben.nl/2017/09/27/van-levensbelang-cover-up/

Anton Teuben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *