UFO Grijze lucht

You are not alone: De feiten

We staan aan de vooravond van een grote doorbraak. We worden bezocht door universele wezens met een hoger en liefdevoller bewustzijn! De halve verklaringen van voorlichtingsdiensten en hoge ambtenaren brengen de absolute waarheid aan de oppervlakte.

Gary Heseltine is de vice-president van de International Coalition for Extraterrestrial Research (ICER). Hij is een voormalige Britse politiedetective die in 2013 met pensioen ging om UFO Truth Magazine te creëren, een tweemaandelijks e-zine. Hij heeft een groot deel van zijn leven gewijd aan het onderzoeken van UFO’s.

Wij adviseren iedereen die het met deze huidige oneerlijke wereld heeft gehad, deze nieuwsberichten  van 2 en 3 juli jl. zoveel mogelijk te verspreiden en daarmee NU media en wetenschap te triggeren onderzoek te doen.. met name in Nederland!

Deel 1: 70 years of cover-ups over UFOs are finally coming to an end. I believe we’re on the verge of a profound breakthrough

Deel 2: The evidence of encounters with UFOs is mounting, uncontestable and, thank goodness, being taken seriously for the first time

Universe is magic and love the key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *