Winsum plaatsnaam

Woonruimte voor diegenen die ons vanuit Winsum willen ondersteunen en weten dat het tijd is

Mensen met de juiste intenties die ons vanuit Winsum willen ondersteunen en ook mensen die al tijden op zoek zijn naar woonruimte in het noorden kunnen zich vandaag, 10 oktober, melden vanaf 14.00 uur aan de Hoofdstraat(w) 4 te Winsum. Er is op onze oproep op woonruimte gereageerd. Het team wat zich wil inzetten om onze plannen goed neer te zetten groeit gestaag. We zoeken en kunnen nog meer mensen plaatsen die vanuit Winsum ons optimaal willen ondersteunen en beseffen dat… er een nieuw tijdperk is aangebroken en dat steeds meer mensen dit ontdekken en we klaar dienen te staan. Deze grote verandering roept bij vele mensen verschillende vragen op en gelukkig hebben wij tientallen jaren ervaring en zijn wij deskundig genoeg om velen de rust en inzichten te geven om met vertrouwen de toekomst tegemoet te zien.

Wij zien dat steeds meer mensen de tocht naar Winsum willen maken omdat ze hebben gehoord van de bijzondere gebeurtenissen en vreemde verschijnselen die wij hier hebben gezien en meegemaakt en met name de rustige energie willen ervaren. Nogmaals, Winsum is een bijzonder dorp waar een snel groeiend aantal mensen via allerlei wegen in contact komen met fenomenen die niet meer te ontkennen zijn.

Winsum: Het Roswell van Nederland

Winsum is het Roswell van Nederland geworden nu er al 15 jaar lang regelmatig melding wordt gemaakt van vreemde objecten en lichten en ook zijn vastgelegd. Het grote verschil ligt in het feit dat ze hier niet neerstorten, maar ons voorzien van universele kennis en inzichten. Op welke wijze dit plaatsvindt, hebben wij duidelijk uitgelegd aan de plaatselijke politie en enkele raadsleden en gaan er vanuit dat ook het college is ingelicht. Dat deze feiten alleen in het noordwestelijk Groningen door Winsum nieuws worden verspreid en door ons publiekelijk worden gemaakt is amper te bevatten.

Het is bekend bij de plaatselijke bestuurders, collega’s, regionale media, enz. maar er wordt nog door weinigen aandacht aan besteed of het wordt angstig verzwegen. Langer verzwijgen is zinloos nu er teveel mensen van op de hoogte zijn. Het meest bijzondere feit is uiteraard dat wij als UFO-meldpunt vanuit Winsum onze gekregen universele kennis vanaf 2003 publiekelijk hebben gemaakt en de objecten zich wederom zoals in 2002 tot 2007 weer regelmatig boven ons meldpunt vertonen, wat door steeds meer getuigen wordt gezien. Velen kunnen nog niet bevatten wat er zich de laatste jaren in Nederland en wereldwijd heeft afgespeeld en als deze gebeurtenissen publiekelijk worden, zal dat voor grote verassingen en opluchting zorgen. Helaas hebben wij kunnen vaststellen dat vrijwel de gehele onafhankelijke media op instorten staat nu ze halsstarrig hun lezers, luisteraars en kijkers om de tuin leiden en belangrijk nieuws uit eigen land onthouden en van gedegen eigen onderzoek nog nooit hebben gehoord.

Wij weten dat het een kwestie is van tijd en er regionaal meer bekend zal worden gemaakt. Burgemeesters en wethouders kunnen het niet meer ontkennen. Wereldleiders zijn allemaal op de hoogte, maar moeten zich aan hun agenda houden wat wereldwijd tot nog grotere ellende zal leiden. Tenzij iemand dit zal doorbreken en zijn of haar verantwoordelijkheid zal nemen en de mensheid voorziet van de juiste informatie.

Vooraanstaande mensen nemen angst weg

Putin is nu de meest voor de hand liggende president die deze belachelijke cover-up met zijn kennis over dit onderwerp op een rustige manier kan presenteren en de angst voor het onbekende kan wegnemen. Een andere president van de Russische Federatie was hem al voor in 2010. Zijn naam is Kirsan Ilyumzhinov. Hij was president van Kalmukkië van 1993 tot 2010. Hij is tot aan heden voorzitter van de wereldschaakbond FIDE en is met vele andere kopstukken te zien in bijgaande videoregistratie.

Vergeet nooit… universe is magic and love the key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *