Winsum update 9-10-2015 De wereld in een paar weken drastisch veranderd

Diegenen die de ontwikkelingen op de wereld elke dag volgen, hebben zeker opgemerkt dat september in positief opzicht meer heeft gebracht dan we allemaal hadden verwacht. De vele doemscenario’s en voorspellingen kwamen zoals wij al hadden aangekondigd wederom niet uit. Het enige wat wél effect heeft op de aarde en haar bewoners is de enorme verhoging van de Schumann resonantie. Onder invloed van deze natuurlijke cyclus wat zich eens per 26000 jaar voltrekt, zitten we nu in een organisch proces wat onze realiteit in positieve zin zal beïnvloeden.

We zien in de huidige situatie dat de arrogantie van de elite nu in hun nadeel begint te werken en er wereldwijd feiten en bewijzen worden geleverd dat er bewust angstnieuws en ellende werd gecreëerd om ons in die realiteit/dat bewustzijn vast te houden.

Ons gevoel is de beste raadgever en zo ontdekt langzamerhand iedereen dat we onder invloed van onze overheden, religies, wetenschap en media al duizenden jaren werden vastgehouden in de illusie.

Rusland open over buitenaards contact

Rusland stelt zich op als de verstandigste en krijgt elke dag steeds meer de erkenning van miljoenen wereldburgers. De wijze waarop Putin zich manifesteerde bij de Verenigde Naties geeft vertrouwen voor de toekomst. Rusland is open over het buitenaardse contact en brengt meer bewustmakend nieuws wat door onze media wordt genegeerd.

Wij moeten het weken doen met het nieuws over twee schilderijen van Rembrandt, Volkert van der Graaf en zien de grootste schreeuwer van politiek Den Haag in Nederland mensen tegen elkaar op hitsen en misbruik maken van de erbarmelijke situatie waar de vluchtelingen buiten hun schuld in zijn beland. De universele rechten van de mens worden dagelijks met voeten getreden en op een manier wat niet te bevatten is.

Gelukkig zien de meeste mensen nu in dat we elkaar moeten helpen ongeacht cultuur, kleur, geloof of nationaliteit. We beginnen ons te beseffen dat we zelf ook in zo´n situatie hadden kunnen belanden.

De enkelen die het beeldscherm in Nederland beheersen en we dagelijks tegen fikse betaling in verschillende programma’s zien opduiken geven ons weinig tot niets aan nieuwe interessante inzichten mee. Televisie, krant en radio zijn saai en vervelend geworden en zijn aan vernieuwing toe met nieuwe gezichten en onderwerpen. Op dit moment raden wij aan om er zo ver mogelijk bij vandaan te blijven, afleiding te zoeken, familiebanden te herstellen en je eigen nieuws te zoeken.

Zoals werd aangekondigd is dit ook de tijd dat we worden geconfronteerd met ufo technolgie en vrije-of natuurzuivere energie. Positief nieuws wat niet langer kan worden ontkend en nu in het belang van de hele aarde dient te worden ingevoerd.

Blue Box
Nucleair ingenieur en onderzoeker Dr. Mehran Keshe uit Iran was bij ons te gast in Soest in 2013 en met zijn Keshe Foundation brengt hij nu de “Blue Box”. Een miljoen bezoekers per dag bezoeken zijn site.

Dr. Mehran Keshe explains how they are rolling out the plasma energy devices this month that will revolutionize how Humanity lives. These plasma technologies will mean the end of government control over EVERYTHING in our lives; food, water, religion, health, energy, national borders, travel… Energy in exchange for Peace.
https://www.youtube.com/watch?v=BM8wuqPmVBg

India gedoogd vrije energie
India considers its own free energy program a matter of national pride, and is very much willing to risk antagonizing Petrodollar countries with its support on Reactionless AC Synchronous Generator (RLG) invented by its own Paramahamsa Tewari, an electrical engineer and former Executive Director of Nuclear Power Corporation of India.
http://myeclinik.com/india-wont-suppress-tewaris-free-energy-generator/

Buitenaards contact
Verder breidt het buitenaards contact zich verder uit wat Edward Snowden ook vanuit zijn veilige onderkomen in Rusland de wereld meegeeft. Werkelijk miljoenen bewijzen liggen klaar om een steeds kleinere groep te overtuigen die dit nog ontkennen.
https://www.youtube.com/watch?v=6jfKJF2t9ms

De verrassingen blijven komen en we weten dat de “groundcrew” overal ter wereld klaar staat en nu de verbinding is tussen onze beschermers en de wereldbevolking. Ondanks dat we niet van voorspellingen houden, ligt het voor de hand dat we als eerste horen van de bewoners van de pleiaden en Sirius die vrijwel niet van ons aardebewoners zijn te onderscheiden. Veel mensen die dit leven hebben gekozen voor de planeet aarde hebben ontdekt door hun innerlijk weten dat ze in vorige levens o.a. van deze sterrenstelsels komen. Juist deze mensen, de eerste sterrenkinderen, kregen de objecten te zien om zich weer te herinneren waar ze vandaan kwamen.
http://www.galactic-server.net/linkmap.html

Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben

De eerstvolgende lezing door Anton Teuben vindt plaats op 14 oktober a.s. in Arnhem.
Voor meer informatie en aanmelding: www.antonteuben.nl.

De eerstvolgende cursus Schumann resonantie vindt plaats op 24-25 oktober a.s. in Den Bosch.
Voor meer informatie en aanmelding: www.antonteuben.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *