Winsum update 25-11-2015 De Schumann Resonantie tilt ons naar de volgende Realiteit/Dimensie

Live Blog door Anton TeubenWat er zich momenteel op aarde afspeelt, is voor weinigen niet meer te bevatten. De te doorzichtige wijze hoe een kleine groep de mensheid wil vasthouden, heeft een averechtse uitwerking en de massa wordt nu wakker. Eén ding wordt de mensheid langzaam duidelijk en dat is dat er een verschuiving in het bewustzijn gaande is. Dit gebeurt onder invloed en door de verdubbeling van de Schumann resonantie.

Via beelden die de hele dag op ons worden geprojecteerd, worden wij weggehouden bij het grootste nieuws waar zo velen al zo lang op hebben gewacht. Veel van mijn volgers, vrienden, collega’s en de honderden mensen die mij hebben geholpen om de mensen weer hoop en oplossingen te bieden met de ontdekkingen die wij hebben gedaan vanuit Winsum en vanaf 2002 wereldkundig hebben gemaakt… wachten met smart op het moment, het absolute moment van de waarheid.

Universeel contact

In Nederland zijn er ongeveer 15.000 mensen die universeel contact hebben, waarvan ik een groot gedeelte in de afgelopen dertig jaren heb gesproken. Er zijn vele soorten wezens en realiteiten in het universum en de buitenaardsen die zich allang onder ons bevinden, zijn amper van de mens te onderscheiden.

Er zijn slechts enkelen die bekend hebben gemaakt wie ze in werkelijkheid zijn. Velen houden het voor zich, en staan klaar om op het juiste moment de mensheid te voorzien van universele kennis over de vele dimensies en dat positiviteit, respect, verantwoordelijkheid, duidelijkheid, compassie en liefde de alles verbindende factor is in het gehele universum.

Als meldpunt kan ik iedereen die het horen wil zeggen, dat nu de rest van de mensheid die het altijd heeft ontkend en zich verstopte, voor de feiten staan van de grootste stap in hun leven. Ontkennen is nu verder zinloos. Jarenlang zijn we bedot, beneveld en misleid door mensen die ook weer zijn misleid, enz. enz. Disclosure komt nu van alle kanten en zal snel het nieuws en de angst overstijgen waar we al eeuwen in vast worden gehouden.

In eerste instantie is het disclosure van alle aardse misstanden en is het met name Rusland die in geen enkel opzicht nog een blad voor de mond neemt. Door zaken feitelijk en overzichtelijk te maken, geeft Putin nu het voorbeeld aan de rest van de wereldleiders en is hij nu de meest gewaardeerde man op aarde.

Steeds meer feiten komen aan de oppervlakte

Voor velen zijn de volgende feiten op aarde al duidelijkheid en komt  de rest van de mensheid er nu verder achter wat er zich b.v in Roswell heeft afgespeeld, wat en wie zich op de maan bevinden, waarom precies op 9/11 en wie de aanslag op de Twin Towers heeft gepleegd. Was de Nesara wet en de ondertekening door Clinton in 2000 de reden? Het ware verhaal omtrent global warming en waarom, en wie al tientallen jaren zijn afgeluisterd en gevolgd.

War on terror en de 40 landen die Isis financieel steunen, de rol van religies en de eeuwige twijfels, de rol van occulte en satanistische groepen , misleiding, mind-control, wifi, chemtrails, GMO, vaccins, Big Pharma en wat voor invloed het op ons bewustzijn, gezondheid en energie heeft gehad.

De oplossing voor vrijwel alle problemen op aarde, gezondheid en psychische klachten!

De Schumann resonantie en de kennis over je energetisch systeem en functie van onze chakra’s, colloidaal zilver, hennep olie, enz. en je eigen intentie en positiviteit zijn o.a. ingrediënten om je eigen gezondheid en je zelfgenezend vermogen te activeren.

Tesla en free energy, anti-zwaartekracht technieken, Het Rundfugzeuge project (Duitse UFO’s, Schauberger), buitenaards contact in Amerika, Rusland, Nederland enz., waarom Obama en Rutte niets zeggen en Putin, Medvedev, Russische en Amerikaanse wetenschappers, militairen en astronauten het wel openlijk benoemen en vrijgeven.

Schumann Resonantie

De verschillende realiteiten/dimensies in het gehele universum, Schumann resonantie en het effect op het menselijk bewustzijn en gezondheid, de rol van de leylijnen en de ionosfeer, de gaten bij de polen en de holle aarde. Nibiru (Second Sun), wat nu een sterrenschip is en rond 2000 een plek in ons zonnestelsel heeft en geen gevaar zal opleveren voor ons aardbewoners.

De ontdekkingstocht gaat nu verder en we gaan de volgende fase in. Dat betekent voor de vele tijdelijke bezoekers op aarde dat ze hun rol kunnen oppakken waarvoor ze hier gekomen zijn. Overal ter wereld verbinden mensen zich en de doorzichtige acties en berichtgeving om ons in angst en zo bij de waarheid weg te houden, creëren juist  het tegendeel. We kijken er doorheen, worden wakker, nemen de verantwoordelijkheid, tonen respect en begrip voor elkaar, pakken onze positiviteit weer op en beseffen dat liefde de oplossing is en alles in het universum verbindt. Er is nu nog maar één weg en de verdubbeling van de Schumann resonantie leidt ons naar die volgende realiteit.

Stap na deze heftige week weer in het nu en laat je energie niet beïnvloeden. Mijd de televisie, tenzij je erboven kunt staan en laten we nogmaals beseffen dat wij met elkaar de media zijn geworden en de mensen dienen te voorzien van informatie waarmee we elkaar vooruit helpen. Trap niet in de voorspellingen, go with the flow en kijk naar de feiten.

Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *