Schumanninstituut

Winsum update 15-11-2015 Heb jij “Stiekem” de keuze al gemaakt? Denk aan onze kinderen!

Steeds meer en meer mensen kiezen nu voor zichzelf, hun kinderen, familie en vrienden, een goede gezondheid, open en eerlijke nieuwsvoorziening en de mogelijkheden die de natuur en het universum ons biedt. Velen hebben al ontdekt dat het begint met de simpelste natuurkunde, positief zijn en blijven, meer je gevoel volgen, respect te hebben voor ieders mening en realiteit, je eigen kennis en ervaringen te delen en zo je empathische vermogen verder te ontwikkelen, je eigen nieuws te zoeken en niet meer te oordelen voordat je het zelf hebt onderzocht en hebt ontdekt dat liefde en compassie de oplossing is voor elk probleem.

Aarde verhoogt haar trilling/liefde

Onder invloed van de verhoging van de trilling/liefde van de aarde (wetenschappelijk aangeduid als Schumann resonantie) vinden dit soort processen nu plaats. De aarde heeft de trilling bereikt van de vijfde dimensie en zo ontdekken de mensen weer dat de aarde en natuur ons de mogelijkheden geeft om ons lichaam in de juiste trilling te houden. Deze informatie stroom is niet meer te stoppen. Meer dan 80% van de wereldbevolking beseft zich dat we niet alleen zijn door de stroom van nieuws en feiten die via internet, uninet (het universele net) en social media de massa bereiken en openen zich naar het universum en gaan op onderzoek.

Wat er in feite gebeurt en met iedereen zal gebeuren is dat onder invloed van onze passage door de fotonengordel (cyclus van 26.000 jaar) en daaraan parallel de verhoging van de trilling van de aarde ons energiesysteem weer wordt geactiveerd. Onze zeven chakra’s, cellen en DNA nemen deze energie weer op en besef, begrip en overzicht komen terug. We worden ons bewust dat het om energie gaat en waar we die energie instoppen. De dieren zijn ons in universeel opzicht al gepasseerd en hebben zich al aangepast aan de nieuwe frequentie. De natuur en onze dieren geven ons dagelijks signalen en vrijwel iedere dierenvriend voelt de energetische of telepathische band gebaseerd op de liefdesfrequentie wat alles in het hele universum verbindt en waar geen wetenschappelijke formule voor is.

Fysieke en/of psychische klachten

Veel mensen hebben momenteel fysieke en of psychische klachten die worden veroorzaakt door deze natuurlijke cyclus en kunnen worden gerangschikt onder ascentieverschijnselen. Anderen krijgen deze klachten door de maatschappij waarin we leven en voor vrijwel elke bijzonderheid een etiket, medicijn of geldboete krijgen.

no-tv1Je kunt jezelf het beste onder controle houden door eerst rust te creëren, je ademhaling naar je buik en gevoel te brengen en te beseffen wat zich momenteel op aarde afspeelt. Doe dingen die je leuk vindt, waar je van geniet, die je afleiding geven, je blij en vrolijk maken, je energie geven en blijf vooral in het nu. Het was voor velen een moeilijke periode, laat het achter je en go with the flow. Zet je televisie en smartphone wat meer uit en laat je niet meevoeren in de angst die nu door de verschrikkelijke gebeurtenissen in Parijs de hele dag op ons worden geprojecteerd.

Er gebeurt iets groots momenteel waardoor straks alle oude ellende en ergernis tot het verleden behoren. Chemtrails, straling, GMO, big pharma, politiek, media, misleiding, elite, cover-ups, gecreëerde angst, …sta erboven en in het nu. We zien hoe “stiekem” het allemaal gaat en hoe het systeem zich uiteindelijk zelf vernietigd. Waarom worden we afgeluisterd en door wie?. Het zal je niet verbazen wat de zoektermen zijn als die bekend worden gemaakt en welke informatie de grootste bedreiging was voor enkelen en de bevrijding voor de aarde kan betekenen.

In Rusland is meer vrijheid

Edward Snowden heeft nu Rusland als thuisbasis en ondersteunt veel van onze informatie die we sinds 2002 hebben verspreid. Helaas wordt veel van zijn informatie met name over chemtrails en buitenaards contact nu buiten de zgn.vrije democratische media gehouden en zien we hoe er weer wordt getracht ons allemaal in de angst te zetten. In het huidige Rusland is meer vrijheid en openheid en staat de bevolking voor 89% achter hun democratisch gekozen leider Putin.

Bij onze oosterburen waar de Schumann resonantie, leylijnen en ionosfeer worden onderzocht (wat uit het vakgebied is gehaald van de westerse universiteiten) en er openheid is over en hoe er contact is met andere dimensies en buitenaards leven zouden velen zich beter begrepen voelen. Het is aannemelijk dat deze kennis door de Russen wordt gebruikt en waarmee ze op dit moment empathie en openheid brengen en duidelijk inzicht geven over de werkelijke situatie op planeet aarde.

 

Misleiding in Westerse landen

De landen die de leugen in stand proberen te houden met alle marionetten die onze zogenaamde democratie met krankzinnige wetten, normen, misleiding en angst in stand proberen te houden hebben het vertrouwen verloren en zien we ineenstorten. Als er geen vertrouwen is van de bevolking dan is het einde nabij.

700-niet-gevaccineerde-kinderenLaten we met name aan onze kinderen denken die op dit moment worden opgezadeld met regels, normen, toetsen, misleiding enz. en met tegenzin al een beslissing moeten nemen voor de toekomst. Diploma’s zijn de tandwielen van de oude wereld en het systeem. Veel kinderen voelen dat het niet klopt en het is onze eigen verantwoordelijkheid om ze in te lichten dat er meer gaande is dan de media en onderwijs hen vertellen. Ik raad ouders aan om ook scholen in te lichten waar onze kinderen worden opgezadeld met het jeugdjournaal en zo een vertekend en tegen hun gevoel ingaand beeld krijgen van de wereld waarin we leven.

Richt je op nieuwe realiteit

We zijn niet alleen en ons zonnestelsel is gevuld met objecten die ons bescherming en begeleiding bieden bij de grootste stap in onze evolutie. We ontdekken weer wie we zelf zijn en hoe we functioneren en hoe opgelegde wetten, normen, angst en zorgen ons bewustzijn hebben beneveld. We leren om te gaan met vrije natuurzuivere energie, activeren ons zelfgenezend vermogen, begrijpen hoe ufo-technologie werkt, kijken niet meer op van de gaten bij de polen of twee zonnen en ontdekken elke dag meer wat het universum te bieden heeft. Ondanks de gebeurtenissen in de wereld, laat je daardoor niet meeslepen en besef dat er meer gaande is, is het verstandig om er geen energie in te stoppen en erboven te staan. Richt je weer op de nieuwe realiteit, stap in het nu en laat het verleden achter je.

Welke keuze maak jij,… denk aan onze kinderen, familie en vrienden en dat we uiteindelijk allemaal verbonden zijn … en besef dat ….. Universe is magic and love is the key

Anton Teuben

Voor meer informatie en aanmelding: www.antonteuben.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *