Winsum update 13-01-2017: Wat in ieder geval wel waar is!! Radiostilte

Anton TeubenSinds een half jaar proberen wij op donderdag tussen 21.00 en 22.00 uur radio-uitzendingen te verzorgen op www.ridderradio.nl en daar de feiten en waarheden te belichten waar alle wereldburgers het komende jaar 2017 mee worden geconfronteerd. Dit is slechts enkele malen om onduidelijke redenen, gelukt.

De feiten;  de aarde heeft zijn trilling verhoogd en we transformeren naar een nieuwe realiteit waarin we ontdekken… dat we niet alleen zijn, er gaten bij de polen zitten en de aarde er van binnen anders uitziet dan ons is geleerd. Er altijd universele contacten zijn geweest en bezoekers uit het onmetelijke universum met liefde en compassie voorkomen dat we de aarde vernietigen en we verder kunnen evolueren en ontdekken hoe de werkelijkheid is met vrije energie en gezondheid, geluk en liefde… Hoe hebben we ons zo voor de gek laten houden door de instituties die zich nu voor de ogen van de hele wereldbevolking belachelijk maken en het vertrouwen snel verliezen. Deze ontwikkeling zal zich doorzetten tot het moment dat alle wereldburgers eerlijk worden ingelicht door de tot dusver falende media en instituties dat de realiteit anders is dan men ons heeft geleerd of als nieuws werd aangeboden.

Mainstream media wordt tegen ons gebruikt

De mainstream media, journalistiek en politiek worden aangestuurd en hebben het te druk met de uitvoering om mensen in hokjes te stoppen en onnodige spanningen te creëren. Deze voorbeelden zien we al jarenlang dagelijks op de beeldbuis en bij de schrijvende pers. Uitzonderingen daargelaten. Nu zijn het veronderstellingen, prognoses, beschuldigingen over en weer over hack-aanvallen. Iedereen kan zo langzamerhand weten dat als je belangrijke of bewustzijn verhogende info hebt je met o.a. hack-aanvallen te maken krijgt. Sinds 2002 zijn we daarvan op de hoogte en zijn er op talrijke manieren mee geconfronteerd. Wij zeggen wat we weten als het in het belang is voor de mensheid, hebben geen geheimen en laten ons niet door angst beïnvloeden.

Mainstream media, actualiteiten en live programma’s, presentatoren en redacties laten zich nu opzichtig gebruiken met verzinsels, voorspellingen en in elkaar gekunsteld nieuws wat eindeloos wordt herhaald en als waarheid wordt gepresenteerd. Men weet niet beter of we worden bewust  bij bewustmakende en op feiten gebaseerde informatie weg gehouden. Het meest verontrustend is dat bepaalde stellingen en onwaarheden aan onze kinderen via het jeugdjournaal en onderwijs worden verspreid en zelfs acteurs, artiesten en cabaretiers (waarvan velen wel beter weten) zich baseren op gebrekkige en onvolledige informatie.

Helaas was het gisteravond om welke reden dan ook, weer niet mogelijk om verbinding te krijgen met de server van ridderradio waardoor onze informatie en feiten die door de mainstream-media en vele zogenaamde alternatieve sites onjuist, onvolledig of helemaal niet worden benoemd onder de aandacht te brengen.

Om deze (doelbewuste?) storingen te voorkomen proberen we snel een passende oplossing te vinden. Onze excuses voor al het ongemak waarbij wij er van uitgaan dat de meesten begrip hebben.

Ondanks de vele pogingen die zijn gedaan om ons helemaal de mond te snoeren, staan we er nog en verheugen ons op het moment dat waarheden niet meer kunnen worden verzwegen en de wereld er achter komt dat… universe is magic and love is the key

Alles begint bij de basis, jij zelf… besef dat zonder energie, leven niet mogelijk is.

https://www.antonteuben.nl/2016/07/28/was-dit-de-grootste-cover-up-wie-ben-je-werkelijk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *