Winsum update 12-9-2016: Klaar voor de laatste ronde? Contact!

Dat de wereld vlak voor universele verrassingen staat, staat als een paal boven water. Het is nu het moment om er weer volledig te staan. De laatste weken waren we minder actief met het brengen van nieuws en hebben we ons geconcentreerd om op de krachtplek Winsum met de juiste intentie en verworven kennis iets neer te zetten wat uniek in Nederland genoemd mag worden. Wat we precies allemaal gaan doen laten we nog even in het midden, maar de nadruk zal liggen op wie we zelf zijn, onze kinderen en ouderen, gezondheid en welzijn en we maken een doorstart met een uitgebreide redactie en Universal News.

We richten ons op de wereldwijde positieve ontwikkelingen en bewustmakende kennis over hoe we onszelf onder controle kunnen houden en over respectvol zijn t.o.v. onze Aarde, natuur en energie die ons en onze kinderen mogelijkheden bieden om fit en gezond te blijven.

Volop bewijs

De groep mensen die afscheid heeft genomen van de falende politiek en het bekrompen en misleidende nieuws wat we voorgeschoteld krijgen groeit dagelijks met sprongen. De westerse propaganda-machine begint averechts te werken, onze nieuws- en actualiteitenprogramma’s worden door steeds meer kijkers een zielige vertoning genoemd. Het verdraaien of compleet verzwijgen van de meest essentiële nieuwsfeiten is door vrijwel ieder normaal functionerend mens al opgemerkt. Waarom laten we nog langer zo met ons sollen en waarom worden er slechts door enkelen vragen gesteld?

Denk niet meer zoveel en voel hoe we ons laten beïnvloeden door slinkse technieken en frequenties die velen onder controle houden. Het is de hoogste tijd om nu voor jezelf te kiezen i.p.v. verder weg te zakken in het moeras van misleiding, afleiding en gecreëerde angst. Volg het voorbeeld die velen al hebben genomen door televisie en nieuwsuitzendingen te mijden en abonnementen op dag- en opiniebladen en politieke partijen op te zeggen. Er komt dagelijks meer kritiek en we weten, zien en horen onthutsende feiten over de werkwijze van de huidige media, de geïnfiltreerde zgn. alternatieve media, overheid, politiek, gezondheidszorg, onderwijs enz. enz. om mensen te misleiden en in twijfel en angst te houden door essentieel nieuws en feiten niet te vermelden.

Kennis over wie je werkelijk bent

Voor ons is alles na 14 jaar nieuws te hebben gebracht volkomen duidelijk geworden. Welke info mag de mens wel bereiken en wat niet. De voorbeelden zien we dagelijks en planeet Aarde is daardoor één van de meest achtergebleven oorden van de miljoenen levensvormen die in het onmetelijke universum te vinden zijn. Een planeet waar enkelen bepaalden wat we mochten zien en weten, waar de mensen tegen elkaar worden opgezet, worden besproeid, bestraald en waar nota bene ons voedsel en wijzelf en onze kinderen worden gemanipuleerd en misleid… en we daar ook nog voor moeten betalen.

De Aarde, het universum, de spirit/energie en onze eigen intentie bieden ons vrijwel alle oplossingen en gelukkig ontdekken en zien velen dit nu in. Er is meer dan men ons wil laten geloven en de mensen kiezen voor zichzelf door zelf onderzoek te doen en ontdekken hun eigen waarheid weer.

Voor onze nieuwe volgers; er is meer en om dat allemaal te kunnen begrijpen is de kennis over wie je zelf bent  en hoe we energetisch functioneren de absolute basis om verder op onderzoek te gaan, te ontdekken en je gevoel te volgen.

Laat je niet meer verleiden om te luisteren naar toekomstvoorspellingen waar voor de zoveelste keer een slechte afloop wordt aangekondigd, maar blijf vooral in het nu en spreek je uit over wat je weet. Wat wij weten is het volgende; de enorme stijging van de Schumann resonantie, de passage van de Aarde door de fotonengordel en de buitenaardse vreedzame interventie zorgen ervoor dat we verder kunnen evolueren en ontdekken hoe de wereld in elkaar steekt. We kunnen ervoor zorgen dat ons ruimteschip Aarde weer een leefbaar, respectvol en gezonde plek in het universum wordt waar iedereen gelukkig kan zijn en universele rechten voor ieder wezen gelijk zijn. Na duizenden jaren verdienen we allemaal om eerlijk geïnformeerd te worden en dat ons belangrijke feiten worden getoond die ieder mens gelukkig kunnen maken. Het begint allemaal bij jezelf en de keuzes die je maakt.

Kortom, na 31 jaar meldpunt te zijn en met de nodige ervaring na 14 jaar verspreiden van onze informatie, staan we klaar voor de laatste ronde en de totale onthulling.

Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *