UFO 2015

Winsum update 10-11-2015 Steeds meer bevestigingen.. CONTACT in India niet toevallig

We staan klaar om de grote omwenteling en tevens grootste evolutiesprong vanuit Winsum te begeleiden. Met velen hebben we dit moment zien aankomen, voelden de energetische veranderingen en ontdekten middels de Schumann resonantie dat er meer realiteiten zijn. Dat deze ultieme waarheid en essentiële kennis om je zelfherstellend vermogen te activeren zo spoedig mogelijk verder zijn weg vindt richting alle nieuwskanalen is van Vanuit de hele wereld komen beelden binnen van grote objecten. Deze enorme schepen vertonen zich op vreedzame wijze en begeleiden de mensheid tot de algehele aankondiging. Met name vanuit India(niet toevallig) die een verleden hebben met de Veda’s en de Vimana’s zien we zeer bijzondere beelden tot ons komen van grote schepen die zich materialiseren op geringe hoogte.

https://web.archive.org/web/20151110180928/https://www.youtube.com/watch?v=Yu_uCPYDYw0&feature=youtu.be

 

Gisteren zagen miljoenen Amerikanen vreemde verschijnselen en is dat gedeelte aan de oostkust van Amerika gesloten voor luchtvaartverkeer. Boven Chinese steden en Engeland zagen miljoenen mensen een stad in het luchtruim. Geen verzinsels en te zien bij de Chinese en Indiase televisie, vele andere nieuwsbronnen en social media.

De stroom van bijzondere beelden wordt nog aangevuld met steeds meer mensen die wereldwijd een object(en) bij onze zon zien. Wij kunnen bevestigen dat het ministelsel Nibiru of de second sun rond 1982 ons zonnestelsel is binnengekomen en geen bedreiging vormt voor het verdere bestaan van de aarde en zijn bewoners. De grootste bedreiging was de mens en dat zien de meesten op dit moment wel in. Er is ingegrepen en dat wordt de wereld snel duidelijk.

We krijgen en zien de feiten en bewijzen dat er iets gaande is wat onze realiteit ver overstijgt. Wij raden iedereen aan zelf de conclusie te trekken wat men ziet en zich niet in twijfel te laten trekken door al die verschillende verklaringen die ons worden opgedrongen. Luister naar je gevoel, kijk naar de feiten en realiseer je dat we midden in het “Event” verblijven waar al zoveel jaren over is gesproken en op is gewacht.

Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *