Winsum is klaar voor de waarheid

Onbekend Object Winsum

Steeds meer getuigen zien ze vliegen en maken er melding van.
Wederom zijn er filmbeelden gemaakt van een object dat een privé show gaf voor een belangrijke getuige van disclosure uit Winsum, toeval? Vandaag lichten wij nogmaals het college en politie in over de vele vreemde verschijnselen en objecten die mensen ervaren en zien en wat we nog kunnen verwachten.

Hier kunt u het artikel op Winsum nieuws bekijken met de video.
https://winsum.nieuws.nl/nieuws/20171002/exclusieve-beelden-flying-object-winsum/

Volg de ontwikkelingen en disclosure vanuit Winsum waar met de vele berichten in Winsumnieuws.nl duizenden mensen wakker zijn gemaakt en wij ons meldpunt 32 jaar geleden zijn begonnen, toevallig?

Verklaring gemeente

Velen wachten met smart op een verklaring van de gemeente en openheid van de noordelijke en landelijke media. Winsum en vele andere plaatsen in Nederland herbergen vele getuigen die hun verhaal graag willen vertellen maar nog geheim houden omdat het nog niet wordt begrepen.

Door deze ontwikkelingen zoeken Winsum-Open en antonteuben.nl met de grootste spoed nog een extra medewerk(st)er die ons op vele vlakken bij kan staan. Bij interesse kun je mailen naar info@antonteuben.nl.

Blijf onze info volgen en verspreid het zoveel mogelijk met het gevolg dat de media het niet langer kan verzwijgen en een voorbeeld neemt aan Winsum nieuws.

Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *