strange sounds

Winsum 19-1-2016: Universele oorzaken en infrageluid; verklaringen voor de vreemde geluiden, knallen en trillingen

Sinds 2007 worden wereldwijd vreemde op trompetgeschal gelijkende geluiden, knallen en trillingen gemeld en vorige week hebben miljoenen Nederlanders het ook gehoord. Veel mensen associeerden het met het gevoel dat er iets in de atmosfeer aanwezig is, alleen is er niets te zien. Anderen hadden het gevoel dat het uit de aarde kwam. Het KNMI omschrijft de trillingen die veroorzaakt worden als infrageluid

Als er verder geen aantoonbare verklaring voor kan worden gevonden, is het logisch te veronderstellen dat dit ook te maken kan hebben met universele oorzaken, zoals de passage van ons zonnestelsel door de fotonengordel, verhoogde zonneactiviteit, parallel daaraan de verdubbeling van de Schumann Resonantie en de energieveranderingen in de leylijnen. Helaas zijn deze termen amper bekend bij de huidige media en in de huidige wetenschap.

Talloze meldingen van vreemde geluiden

Mensen die merken dat er iets aanwezig is wat niet te zien is, melden vaak een brommende toon of voelen en horen een suizend geluid. Dit gaat vaak samen met knallen die trillingen veroorzaken en door het KNMI als infrageluid worden omschreven. Dit fenomeen speelt zich ook sinds 2007 regelmatig af in Groningen. Mensen denken aan een aardbeving, maar het KNMI geeft als verklaring infrageluid of iets uit de atmosfeer.

Vorige week na de talloze meldingen van vreemde geluiden heb ik persvoorlichter Harry Geurts van het KNMI gesproken. In de afgelopen veertien jaar heb ik hem meerdere malen gesproken over onder andere chemtrails en objecten bij de zon. Ik was nieuwsgierig naar de verklaring van het KNMI en naar of er ook infrageluid was geconstateerd op de plekken van de meldingen. Geurts verwees mij naar zijn collega Läslo Evers (infrageluid) waar ik de bevestiging van kreeg dat ook het KNMI geen verklaring heeft voor de vreemde geluiden, wat ook wereldwijd in de media wordt vermeld.

Verdubbeling Schumann Resonantie

Op mijn vraag of het te maken zou kunnen hebben met de verdubbeling van de Schumann Resonantie met de verwijzing naar Space Observing System in Tomsk in Rusland en de energieverandering in de leylijnen kreeg ik als antwoord dat hij wel eens van de Schumann Resonantie heeft gehoord en onbekend was met de term leylijnen. Ik heb hem toen verwezen naar Saskia Bosman. Ik was verbaasd dat deze zeer essentiële termen niet of nauwelijks bekend zijn.   

Het laatste nieuws van vandaag uit Groningen: RTV Noord. Laten we ons naast alle verklaringen die er zijn realiseren dat er meer aanwezig is in onze atmosfeer dan ons wordt verteld. 

Het is velen die hun hele leven al hebben geweten waarom we hier op aarde zijn nu duidelijk dat deze nu wereldwijde, ongevaarlijke universele geluiden het startsein zijn voor nog grotere universele ontdekkingen en positieve buitenaardse verrassingen. 

Ook voor ons is het definitieve startsein dat we nu volledig in de startblokken dienen te staan, zeker ook na de bizarre gebeurtenissen rondom Robbert van den Broeke die ik al twaalf jaar volg en waar we deze week uitvoerig op terugkomen na eerst zelf onderzoek te hebben gedaan. Het is wel weer toevallig dat juist diegenen die alles benoemen en met feiten komen, worden gehackt en het werken onmogelijk wordt gemaakt en anderen die feitelijkheden uit Nederland verzwijgen en onderzoek uit de weg gaan nergens last van hebben. We hebben ook de nodige ervaringen meegemaakt en blijven vertrouwen in de juiste intenties van Robbert en uiteindelijk zoals bij alles… komt de waarheid boven tafel. 

Houd je focus op een geweldige uitkomst, want steeds meer mensen ontdekken en voelen dat… 

Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *