Coen en Sander

We worden voorbereid op buitenaards contact

Er verschijnen steeds meer berichten over buitenaards contact nu het aantal feiten over de aanwezigheid van deze objecten niet meer te ontkennen is. Collega onderzoeker Coen Vermeeren (TU Delft) waarmee ik veel meldingen heb besproken was gisteren te gast bij de Coen en Sander show.

De aanwijzingen voor de algehele bekendmaking van buitenaards contact bereiken steeds meer mensen nu velen van ons ontdekken waarom we het niet mochten weten. Ufo-technologie betekent een einde van het gebruik van fossiele brandstoffen en kernenergie en met deze technologie krijgen we weer een leefbare, gezonde en schone aarde. De Iranese kernfysicus Dr. Keshe geeft deze technologie vrij wat momenteel overal op internet terug te vinden is.

Coen Vermeeren is tevens op de hoogte van het buitenaardse contact in Nederland en heeft vele getuigen gesproken. Vooral onze kinderen zullen verlost worden bij de algehele bekendmaking van hun twijfels en onbegrip. Angst is ongegrond nu we ook weten dat bepaalde zeer hoog ontwikkelde buitenaardse bezoekers ons hebben behoed voor enorme rampen en zelfvertnietiging. Dat ze al onder ons zijn en amper van ons te onderscheiden zijn, wat in Rusland al een aantal jaren geleden door Medvedev is bekendgemaakt, kan er bij velen nog niet in.

Universe is magic and love is the key

Anton Teuben (30 jaar meldpunt)

Klik op onderstaande afbeelding voor de radio uitzending!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *