We worden bezocht en begeleid naar de Nieuwe Wereld

Om zo snel mogelijk uit de huidige impasse te komen is er nu nieuws nodig dat al het andere nieuws overstijgt. Dat universele nieuws is er en begint zich nu te manifesteren. De grootste cover-up in onze ogen `Wie en wat we zelf zijn’  en de ongekende mogelijkheden om je zelf herstellend vermogen te activeren middels de Schumann resonantie begint nu steeds actueler en bekender te worden. Het is nu vooral doorgaan om gezamenlijk onze medeburgers op de positieve mogelijkheden met de Schumann resonantie te wijzen en te attenderen.

Schumann Resonantie

Dit positieve en hoopvolle nieuws voor iedereen komt nu uit vele richtingen en wekt de interesse van een steeds grotere groep mensen. Dit zien velen samen met ons en komt door het vertrouwen, focus en … DE KRACHT VAN HERHALING! Meer dan de helft van de wereldbevolking uit alle lagen van de bevolking weten of geloven: Er is meer! Een onderwerp waar eigenlijk geen discussie meer over mogelijk is.

Vooral in Nederland en België zijn vele getuigen en melden contact van wat zich in vrijwel alle landen verspreid over onze aardbol afspeelt. We worden bezocht en begeleid naar de nieuwe wereld of vijfde dimensie vanuit veel hogere en liefdevollere realiteiten die in de verste verte niet vergelijkbaar zijn met de onmenselijke situatie op planeet aarde.

Verbinding via levensenergie, bronbewustzijn of liefde

We vinden weer de betekenis en mogelijkheden van de natuur en universum terug middels de verbinding via levensenergie, bronbewustzijn of liefde, die we dagelijks vanuit de kern van de aarde en zon krijgen toegezonden en alles in het universum verbindt. Zo zijn wij weer een onderdeel van het ecosysteem en kunnen ontdekken hoe het functioneert. Iedereen die daadwerkelijk de wereld wil veranderen mag weer beseffen dat het begint met de keuzes die je maakt en waar jij je energie in stopt.

Ons advies, pak die onderwerpen waarmee je met de mensen een dialoog aan kunt gaan en bewandel daarbij de meest gemakkelijke weg door energie (Schumann resonantie) en ‘Er is meer/We worden bezocht’ bespreekbaar te maken. Vrijwel iedereen weet van binnen…..we zijn niet alleen en er is meer tussen hemel en aarde. Geen discussies meer maar openingen creëren voor onze kinderen, ons zelf, familie, kennissen en vrienden die naar andere inzichten en oplossingen leiden.

Nieuwe wereld creëren

Zo creëren we met elkaar de nieuwe wereld of vijfde dimensie waar liefde en compassie, empathie, respect, geluk, gezondheid, vrijheid en blijheid, vrede en weer verbonden met de natuur, planeet en ecosysteem en de absolute waarheid voor iedereen beschikbaar is. Daarvoor dienen we ons te focussen om de snelle tijdlijn aan te houden op Stap één. Stap één van het stappenplan nadert zijn voltooiing en met de inzet van iedereen, de kracht van herhaling en onze zuivere liefdesintenties kunnen we nu naar de openbaringen toeleven.

We worden bezocht, ontdekken weer wie we zijn en weet dat….

Universe is magic and love is the key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *