Wat te doen na 20 januari? Stap in je kracht, stap in de nieuwe realiteit, en go with the flow!

Het is een valkuil die we veel hebben gezien de laatste jaren: Dat er speculaties en voorspellingen worden gedaan rondom bepaalde gebeurtenissen en dat een groep mensen daarna teleurgesteld raakt en hoop verliest, wanneer deze voorspellingen niet zijn (of lijken te zijn) uitgekomen. Lieve mensen, laat je niet afleiden door wat je wel of niet in de media ziet! Houd je vast aan je eigen innerlijke waarheid. Het is duidelijk dat de omwenteling aan het gebeuren is. Wij zijn de verandering. De oplossing voor de omwenteling komt niet vanuit de partijpolitiek of media maar vanuit bewustwording, het doorvoelen van de situatie en het vinden van je innerlijke kracht en waarheid.

Oude structuren blijven vechten

De oude structuren zullen blijven vechten tot de laatste seconde maar hun positie is flinterdun, en het is werkelijk een ‘’house of cards’’ wanneer wij massaal besluiten in onze kracht te staan.

Laat je niet afleiden! Er is zonder twijfel iets in gang is gezet in Amerika, Italië, Nederland, en alle mensen die al jaren werken aan bewustwording. Wat betreft demonstraties: Velen komen in vrede, het is duidelijk dat de media een eenzijdig beeld geeft. Dat er fundamenteels iets mis is in en met de instituties wordt steeds massaler doorzien. We zien enerzijds een opkomst van bizarre regels en tunnelvisie; Het voordeel is dat er daardoor ook steeds meer bewustwording komt op hoe de oude structureren niet optimaal functioneren en hoe het wel kan. We zien dan ook een trend dat er meer aandacht is voor leefstijl, en alternatieve oplossingen zoals integrale-holistische manieren van denken en handelen.
Wij blijven in het Nu en richten ons op de toekomst en de nieuwe realiteit. Waar het om gaat is dat wereldwijd veel mensen hoe dan ook zijn gaan twijfelen en zich nu ook steeds meer en krachtiger focussen op het creëren van de nieuwe realiteit. Met de dag wordt dit sterker en met de dag komen er nieuwe aanwijzingen dat lichte energieën vanaf de aarde en andere richtingen de energie en het bewustzijn van onze planeet verhogen. Dit maakt ruimte voor de nieuwe realiteit waar steeds meer wakkere mensen zich in liefde, vrede en blijdschap mee verenigen. Je kunt met blijdschap met deze flow meegaan door de nieuwe wereld vanaf NU met al je liefdes intenties al te zien en waar iedereen gezond en gelukkig is, leeft in harmonie met de natuurwetten en de universele rechten van de mens voor iedereen gelden en er geen geheimen meer zijn.

Weet wie je bent

Er komen vele vragen binnen wat we NU het beste kunnen doen. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen; Herhalen, herhalen, herhalen. Weet wie je bent, attendeer op de oplossingen en stop geen energie meer in onderwerpen die je vasthouden of energie verlagen. Als je consequent vanaf NU in deze beslissende periode je en deze intenties vasthoudt, ben je een onderdeel van de transitie van de aarde en beleef je het met blijdschap. De vrije energie (Schumann Resonantie) voorziet je van de energie en de juiste inzichten wat te doen in deze onthullende en bewustzijn-verhogende periode.

Het is nu ook belangrijk om actie toe te voegen aan Bewust Zijn. Natuurlijk wel alleen datgene wat goed voor jou voelt en flowt. Wat kan jij betekenen, voor jezelf, voor je naasten, voor de lokale ondernemers, op je werk, in je buurt en/of woonplaats? Het is tijd om je uit te spreken, bijvoorbeeld door anderen te informeren en te attenderen op de oplossing en een ander perspectief. Hoe ziet de nieuwe wereld eruit in jouw leven? Wat kan jij NU doen om dit te creëren? De verhoogde trillingen waar jij aan bij kunt dragen zullen verdere positieve effecten hebben op de transitie van de aarde en weet dat….

Universe is magic and love is the key

Hartelijke groeten,

Anton, Ellen en team Schumann Instituut

(Ellen zal per 1 februari fulltime aanwezig zijn bij het Schumann Instituut en zal zich begin volgende week aan jullie voorstellen als nieuw teamlid! ~ Er wordt hard gewerkt bij ons achter de schermen)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *