Wat slechts één enkele UFO-video tot gevolg kan hebben

Nu een van de ontelbare feiten, de ontmoeting van twee Amerikaanse F-18’s met een onbekend object openbaar is gemaakt, lijkt het erop dat deze ontmoeting een tsunami aan nieuwe verklaringen, beelden en ander bewijsmateriaal voortbrengt, waardoor deze cover-up nu eindelijk tot het verleden kan gaan behoren. Vele oud-militairen, piloten en astronauten hebben over buitenaardse aanwezigheid al hun zegje gedaan en er gaan nog talloze volgen die voorheen niet werden geloofd, maar die nu erkenning krijgen. Dit proces zal zich wereldwijd uitbreiden, waardoor ieder mens uiteindelijk gaat horen wat zich in zijn land heeft afgespeeld.

Men zal versteld staan over het aantal feiten en het vele bewijs dat in de openbaarheid zal komen. Onze overheid ontkent niet voor niets het bestaan van en onderzoek naar UFO-zaken uit Nederland en ook de media houden zich stil. Als ervaren meldpunt (32 jaar) durven wij met grote zekerheid te stellen dat Nederland met zijn duizenden meldingen en waarnemingen een belangrijke plaats inneemt. Wij hopen dat eenieder en elke site die actief is om deze cover-up te willen beëindigen, de verantwoordelijkheid neemt, onderzoek gaat doen en wil samenwerken om duidelijkheid te scheppen voor al die volgers die er amper meer iets van begrijpen. Dit zal ook duidelijkheid geven over de rol van de diverse verantwoordelijken van sites die zich op dubieuze wijze het bezit van anderen hebben toegeëigend en nog steeds feiten blijven verzwijgen. Verder zal het ook consequenties hebben voor diegenen in Nederland die tijdens hun presentaties essentiële informatie hebben achtergehouden en dit nog steeds doen, waarmee ze voor vele getuigen hebben bijgedragen aan onbegrip en ellende.

Gevolgen disclosure onduidelijk

Wat de gevolgen van disclosure zullen zijn is nog voor niemand duidelijk. We komen nu in aanraking met technologieën waarover wel melding werd gemaakt, maar wat voor de meesten nog science fiction is. Kernenergie en gebruik van fossiele brandstoffen kunnen nu definitief worden beëindigd en de nieuwe universele kennis, die automatisch aan buitenaards contact is gekoppeld, zal in de gezondheidszorg en in het onderwijs een revolutie teweegbrengen. De term hoogopgeleid zal kritisch worden bekeken als blijkt dat juist deze goed betaalde en hooggewaardeerde groep niet de mogelijkheden heeft gekregen om zich volledig te uiten, waardoor zij en ook wij aan het lijntje werden gehouden.

Om inzicht te krijgen in het buitenaardse fenomeen en de gebeurtenissen op aarde is dit laatste interview met sergeant Clifford Stone een absolute aanrader. Hij is een van de duizenden militairen die hiervoor al tientallen jaren aandacht vraagt en die zijn mening en gevoelens niet onder stoelen of banken steekt, iets waar wij volledig achter staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *