Waarom is de Schumann Resonantie van de Aarde aan het versnellen?

Het natuurlijke hartritme van Moeder Aarde wordt ook wel de Schumann Resonantie genoemd. Volgens Wikipedia zijn Schumann Resonanties wereldwijde elektromagnetische resonanties, opgewekt door bliksemontladingen in de holte gevormd door het aardoppervlak en de ionosfeer.

Al vele jaren was deze frequentie rond 7,83 Hz met slechts kleine verschillen. In juni 2014 is dat blijkbaar veranderd.

Monitoren van het Russische Space Observing System toonde een plotselinge piek in de activiteit naar ongeveer 8,5 Hz. Sinds toen zijn er dagen gemeten waarin de Schumann Resonantie verhoogde naar 16,5 Hz. Onderstaande grafiek is meestal blauw met wat groen, en geen wit. In eerste instantie dachten ze dat hun apparatuur defect was, maar later bleek dat de gegevens juist waren. Iedereen vroeg zich af wat deze pieken in activiteit veroorzaakte.

Scchumann Resonantie 2014

Relatie met menselijke hersengolvenactiviteit

Is de frequentie van de Aarde aan het versnellen? Omdat wordt gezegd dat de Schumann-frequentie ‘in lijn’ is met de alfa- en thetastaat van het menselijk brein, kan deze versnelling de reden zijn waarom het vaak voelt alsof de tijd versnelt en gebeurtenissen en veranderingen in ons leven sneller lijken te gebeuren.

Deze opkomende resonanties staat van nature in relatie met de menselijke hersengolvenactiviteit. Dit betekent dus, dat we aan het veranderen zijn. Vele jaren geleden werd ik opgeleid in EEG Neurofeedback, dus keek ik naar wat deze versnelde frequenties ons konden vertellen over de menselijke evolutionaire verandering. Een 7,83 Hz frequentie is een alfa-/theta-staat. Ontspannen, wat dromerig – een soort van neutrale staat wachtend op iets wat gaat gebeuren. Een 8,5-16,5 Hz frequentie verschuift van het thetabereik meer naar het kalmere alphabereik waar snellere, meer alerte bètafrequenties beginnen te verschijnen. (Dit gaat samen met het langzaam cognitief wakker worden.) Omdat de Schumann Resonantie plotselinge pieken heeft gehad tussen 12-16,5 Hz (zie foto’s witte gebieden), vond ik dit nog interessanter. In Neurofeedback wordt 12-15 Hz Sensory-Motor Rhythm frequency (SMR) genoemd. Het is een ideale staat van ‘kalm wakker zijn’. Onze denkprocessen zijn duidelijker en meer gefocust, maar we zijn nog steeds ‘in de stroom’ of ‘in het weten’. Met andere woorden, Moeder Aarde verschuift haar trillingsfrequentie en misschien wij ook. Dit kan één van vele tekenen zijn dat wij aan het ONTWAKEN zijn.

Schumann Resonantie 2014

Magnetisch veld aarde zwakt af

Wetenschappers rapporteren dat het magnetisch veld van de aarde, wat invloed heeft op de Schumann Resonantie, langzaam aan het verzwakken is in de afgelopen 2000 jaar en nog meer in de laatste paar jaren. Niemand weet echt waarom. Door een wijze oude uit India werd mij verteld dat het magnetische veld van de aarde op zijn plaats werd gezet door de Ancient Ones om onze herinneringen aan onze ware afkomst te blokkeren. Dit gebeurde zodat zielen konden leren van de ervaringen van de vrije wil, ongehinderd door herinneringen uit het verleden. Hij beweerde dat de veranderingen van het magnetische veld nu die geheugenblokkades losmaken en dat we ons bewustzijn naar een grotere waarheid verhogen. De sluier gaat omhoog. De oogkleppen gaan eraf. Als dat waar is, roept het nog meer intrigerende vragen op.

Wat er ook gebeurt, het is duidelijk dat deze versnelling je meer vermoeid, uitgeput, duizelig, depressief en zelfs vreemd kan laten voelen, wanneer je je eigen frequentie verhoogt in overeenstemming met de Nieuwe Aarde. Aanpassing is niet altijd een eenvoudig proces, maar hou in gedachten, het is allemaal onderdeel van je eigen unieke ONTWAKEN.

Door Kathy J. Forti

Dr. Kathy Forti is een klinisch psycholoog, uitvinder van de Trinfinity8 technologie en auteur van het boek ‘Fractals van God’.

Universe is magic and love is the key

Kijk in de agenda voor de geplande lezingen en cursussen Schumann Resonantie door Anton Teuben.

Bron: Kathy J. Forti – Trinity & Beyond

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *