Wekelijkse update van Benjamin Fulford. (18 dec)

Wereldwijd zijn V.S. manschappen ingezet met 10.000 verzegelde aanklachten om de Khazariaanse bende omver te werpen.

De President van de V.S., Donald Trump heeft samen met zijn topgeneraals het weekend doorgebracht in Camp David om een nauwkeurige strategie uit te stippelen voor het wereldwijd uitschakelen van de Khazariaanse maffia, volgens Pentagon bronnen. “Het vliegveld van Atlanta werd gesloten, terwijl het Departement van Defensie weigerde de locaties te geven van 44.000 Amerikaanse manschappen die waarschijnlijk betrokken zijn bij het wereldwijd uitschakelen van de cabal,” zei een senior Pentagon bron.

Volgens de bron zijn er nu bijna 10.000 verzegelde aanklachten terwijl meer en meer van de Khazariaanse criminelen bewijs vrijgeven over hun collega’s, zeggen de bronnen.

Er vinden ook nu vele ongeoorloofde moorden plaats. “De liberale burgemeester van Sanctuary City (stad die vrijplaatsen biedt voor illegale buitenlanders) San Francisco, Edwin Lee, viel dood neer nadat een illegale buitenlander niet schuldig werd bevonden aan de moord op Kate Steinle, zelfs nadat hij had bekend,” merkt een bron op. “De dood van Lee is een boodschap aan de Democraten en aan Sanctuary City burgemeesters als Rahm Emmanuel van Chicago en Bill De Blasio van New York City,” waarschuwt de bron.

Ook de Khazariaanse bende vermoordt een hoop mensen. In Japan, stierven in de afgelopen twee maanden twee voormalig leidinggevenden van Toshiba, Atsutoshi Nishida en Taizo Nishimura omdat ze op het punt stonden bewijs te verschaffen over de Fukushima tsunami en nucleaire aanval tegen Japan van 11 maart 2011, volgens bronnen dicht bij de Koninklijke familie.

Deze aanval werd uitgevoerd door handlangers van de familie Rockefeller, waartoe ook Hillary en Bill Clinton behoren, zeggen de bronnen. De Rockefellers, namen op hun beurt orders aan van de fascistische P2 Vrijmetselaarsloge, zeggen ze. Deze bronnen voegen er overigens aan toe dat de familie Rockefeller Mel Rockefeller, de zoon van Nelson Rockefeller, heeft gekozen als nieuw familiehoofd.

In Canada werd Barry Sherman, eigenaar van de Canadese farmaceutische gigant Apotex dood gevonden, hangend naast zijn vrouw Honey vlakbij het binnenzwembad van de familie. Volgens CIA bronnen werd Sherman vermoord om een bewijsspoor te verhullen dat leidde naar de Clinton Foundation en hun misdaden in Haïti. “We hebben een geheim document dat de Clinton Foundation hierbij betrokken is evenals een farmaceutisch bedrijf uit Canada dat de bevolking van Haïti voorzag van merkloze medicijnen. Ze waren van plan medicijnen van een inferieure kwaliteit te leveren waarbij ze het verschil in prijs in hun eigen zak wilden steken,” zeggen de CIA bronnen.

In ieder geval, hoeveel potentiële getuigen ook uit de weg worden geruimd, de situatie heeft een punt bereikt waar de Khazarianen niet langer in staat zijn via moordpartijen te ontkomen.

Volgens Pentagon bronnen was de Senaatsverkiezing op 12 december in Alabama bijvoorbeeld een list tegen de Khazarianen,. “Senator Roy Moore werd in Alabama toegestaan zijn verkiezing te laten stelen zodat Trump stemmen kon binnenhalen om de Soros organisatie, de Democraten en de cabal omver te halen wegens stemfraude,” zeggen de bronnen. “Drie opiniepeilers werden al gearresteerd,” merken ze op.

Woordvoerder van het Witte Huis Paul Ryan, is de volgende die op een steeds langer wordende lijst komt te staan van politici die ontslag nemen tijdens de huidige voortgaande zuivering van het Witte Huis en de Senaat, voegen de bronnen toe. Senator John “Daesh” McCain wil blijkbaar ook deze wereld verlaten voordat zijn vele misdaden openbaar worden gemaakt.

http://fox6now.com/2017/12/15/john-mccain-described-as-increasingly-frail-senate-sources-say/

Zelfs de gehersenspoelde propagandamedia beginnen zich te realiseren, als ze de “orthopedische laars” (die een GPS enkelband verbergt) van Hillary Clinton zien, dat er iets gaande is, omdat ze deze aanhoudt lang nadat die verwijderd zou moeten zijn als het officiële excuus van een gebroken teen waar zou zijn. Zonder twijfel zal er een zwak excuus worden aangevoerd, wat nog steeds door het gehersenspoelde deel van de bevolking zal worden geccepteerd.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5178037/Clinton-wears-surgical-boot-MONTHS-breaking-toe.html

De mensen die nog steeds de verhaallijn van de cabal geloven zijn net als de mensen in de grap over een man die werd verteld dat zijn vrouw hem bedroog. In de grap, huurt hij een detective om de onschuld van zijn vrouw te bewijzen. De detective komt terug en zegt:

“Ze had een ontmoeting met een andere man in de straat en ze gingen samen een hotel binnen.” De echtgenoot vraagt: “Zag je dat ze samen een kamer binnen gingen?” De detective zegt: ”Ja.” “Heb je gezien wat er in de kamer gebeurde?” vraagt de echtgenoot. “Ja, ik loerde door het sleutelgat en zag ze samen in bed,” antwoordt de detective. “Waren ze bedekt met een deken?” vraagt de echtgenoot en de detective zegt: “Ja” tegen de man. Hij vraagt: “Kon je onder de deken kijken?” en de detective zegt, “Nee.” “In dat geval kun je niet bewijzen dat ze overspel pleegde,” zegt de echtgenoot.

De echtgenoot wil de realiteit niet onder ogen zien omdat dit zijn totale kijk op de wereld op zijn kop zou zetten en op dezelfde manier zullen gehersenspoelde mensen zich vastklampen aan de zwakste excuses om de realiteit niet onder ogen te hoeven zien. Te vergelijken met wanneer de Clinton mensen verklaren dat het gips er nog op zit vanwege “complicaties.” Mensen in ontkenning zullen dit verhaal eerder voor waar aannemen dan te accepteren dat ze werd gearresteerd.

Desalniettemin bereiken we het punt waarop zelfs deze mensen gedwongen zullen worden om de realiteit onder ogen te zien. Het volledige FBI en Justice Department netwerk dat probeerde Hillary Clinton te behoeden voor vervolging wordt ook systematisch blootgelegd en ontmanteld. De link hieronder verschaft een goede visuele samenvatting:

http://rense.com/general96/whoswho.html

Nu worden zelfs de gezamenlijke media gedwongen te accepteren dat de zogenaamde “Islamitische Staat” een creatie van de CIA was. Dit komt nu naar buiten omdat de militaire inval op 18 november in het CIA hoofdkwartier de operatie Mockingbird heeft stilgelegd en de gezamenlijke media worden gedwongen om de waarheid weer te geven.

http://www.zerohedge.com/news/2017-12-15/weapons-went-cia-isis-less-two-months-new-study-reveals

Een duidelijk teken van hoe eigenaardig de tijden waarin we leven zijn geworden is dat voormalig V.S. President Barack Obama politiek asiel zoekt in Engeland en blijkbaar ook krijgt.

https://www.theguardian.com/uk-news/2017/dec/17/prince-harry-interviews-barack-obama-today-programme-guest-slot

Wat dit laat zien, samen met het feit dat Donald Trump niet welkom is in het VK, is dat de Anglo-Saxische wereld verdeeld is tussen het door bloedlijnen gecontroleerde Engeland en de door de antibloedlijnen Gnostische Illuminati geregeerde Republiek van de Verenigde Staten van Amerika.

Deze situatie komt in januari waarschijnlijk tot een soort hoogtepunt, wanneer een informele Anglo-Chinese alliantie probeert om de V.S. internationaal failliet te verklaren, gebaseerd op het toenemende handelstekort en het onvermogen om met echt geld te betalen voor de goederen die ze importeren.

De V.S. zal reageren met oorlogsdreiging. Dit zal in het nieuws verschijnen in de vorm van wapengekletter van de V.S. tegen Noord Korea, als het opnieuw met de volledige nucleaire oorlogskaart zwaait in een poging om meer geld af te persen. De Chinezen bereiden zich erop voor om de bluf van de V.S. te beantwoorden, wat gezien kan worden in de waarschuwing van zijn regering aan de bevolking om zich voor te bereiden op een nucleaire oorlog terwijl het militaire oefeningen dicht bij Taiwan en Noord Korea uitvoert.

http://www.scmp.com/news/china/diplomacy-defence/article/2124613/north-korea-time-bomb-government-advisers-urge-china

https://sputniknews.com/asia/201712131059976881-beijing-bombers-jets-encircle-taiwan/

https://www.rt.com/news/413269-china-navy-drills-north-korea/

De Chinezen en Britten willen een wereldregering creëren met de bedoeling om zich te verzekeren van een vreedzame en op wetten gebaseerde planeet, zeggen bronnen van Aziatische geheime genootschappen. Bij afwezigheid van enig soort compromis met de militaire overheid van de V.S., zal er financiële chaos zijn zelfs wanneer oorlog vermeden wordt.

Het huidige financiële systeem is disfunctioneel en dient slechts als een manier om nepgeld in privé-bezit van centrale banken via de aandelenmarkt weg te sluizen naar de superrijken. Deze manier van het wegsluizen van geld heeft financiële markten van de werkelijkheid verdreven en de werkelijkheid zal altijd overwinnen, ongeacht hoe hard men probeert dit te vermijden. De Boston Consulting Group onderzocht 250 institutionele topinvesteerders die samen meer dan $500 miljard aan fondsen beheren en achtte hen de meest pessimistische sinds de Lehman shock van 2008.

https://www.bcg.com/publications/2017/survey-increasingly-bearish-investors-seek-long-term-value-creation.aspx

Hopelijk zal er een nieuw transparant en meritocratisch beheerd financieel systeem worden gelanceerd maar we moeten misschien door de chaotische instorting van het oude systeem heen voordat dit mogelijk is. We zullen dit in het nieuwe jaar ontdekken.

In een laatste en persoonlijke aantekening zal Abraham Cooper van het Simon Wiesenthal Centrum op 20 december spreken in de Foreign Correspondents Club van Japan. Cooper liet een van mijn boeken verbannen omdat dit “antisemitisch” zou zijn. Toen ik hem vroeg wat er in mijn boek dan “antisemitisch” was zei hij dat ik schreef dat de V.S. president George Bush Jr., verantwoordelijk was voor de dood van vele burgers in Irak. Bush wordt verondersteld een evangelisch Christen te zijn en de informatie over de dood van burgers in Irak kwam uit de medische krant de Lancet. Dus hier hebben we een veronderstelde Jood die een boek verbant dat geschreven werd door een persoon met Joodse voorouders die de genocide door een niet-Jood ontkennen omdat het “antisemitisch” is. Hoe hypocriet kan het zijn? De arme meneer Wiesenthal zal zich wel omdraaien in zijn graf.

Volgens ambtenaren bij de Tokuma Shoten uitgeverij, betaalde het Wiesenthal Centrum omkoopsommen aan uitgevers om misleidende krantenadvertenties voor mijn boek te plaatsen. Dit leidde toen naar een complete ban op alle reclame voor al mijn boeken in kranten en andere advertentieplatforms, ongeacht de inhoud. Dit is kenmerkend voor wat ze schrijvers wereldwijd aandoen en het maakt deel uit van hun controlenetwerk in Japan en elders. In de V.S. bevroor het Departement voor Binnenlandse Veiligheid de banktegoeden van complete uitgeverijen om te voorkomen dat mijn boeken in het Engels werden gepubliceerd.

Cooper en zijn Joodse maffia maatjes betalen ook een huurlingenbende conservatievelingen om dingen te doen zoals het aanvallen van etnische Koreaanse winkelcentra met de bedoeling om Zuid Korea en Japan elkaar te laten blijven bevechten, volgens leden uit deze groepen.

De man is een crimineel en hoort in de gevangenis. Wanneer Cooper wordt gearresteerd zal hij alles vertellen wat hij weet over het complete Khazariaanse maffiacontrolenetwerk in Japan en elders. Hij zal ook precies uitleggen hoe de Khazariaanse maffia Noord Korea runt. Ik zou erg gelukkig zijn als enkele MP’s bij die gebeurtenis opdagen en hem arresteren. Breng hem naar Guantanamo en zorg dat hij gaat praten.

Bron: Benjamin Fulford

vertaling: Marja en Rob

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *