Mijn laatste column geplaatst in WinsumNieuws en nog steeds actueel

Gelukkig hebben tallozen ontdekt dat er meer nieuws is en zoeken hun eigen waarheid. Helaas weten we nu zeker dat onze gehele media tot en met HogelandNieuws onder censuur staan en het belangrijkste nieuws verzwijgen. Daarom verzoeken wij iedereen die de cursus Schumann resonantie hebben gedaan en weten welke mogelijkheden het biedt en de honderden mensen die ons de laatste 3 maanden in Winsum of bij presentaties hebben bezocht en iedereen die ons vertrouwd… om zoveel mogelijk mensen te verwijzen naar ons nieuws. Wij geven regelmatig updates en advies waar mensen hun energie in stoppen.

Mainstream en onafhankelijke media die pretenderen nieuws te brengen en de universele gebeurtenissen in Nederland en mogelijkheden met de Schumann resonantie verzwijgen… verzoeken wij bij deze nogmaals hun aandacht te verleggen en zich te richten op de oplossingen.

Wij volgen al sinds 1985 het nieuws aan de andere kant van de sluier. Steeds meer weten dat alle instituties die ons het ware nieuws en de oplossingen voor alle problemen hebben ontnomen inmiddels beseffen dat hun tijd erop zit.

We zitten midden in de grootste evolutiesprong wat de mensheid ooit heeft meegemaakt. Dagelijks komen er miljoenen wereldburgers bij die de nieuwe realiteit ontdekken en er bewust van worden dat we niet alleen zijn en energie de sleutel is waar alles om draait en waar jij je energie in stopt. We vertrouwen erop dat de directie en redactie van HogelandNieuws een goed besluit nemen en hun lezers weer voorzien van het overige nieuws, ontdekkingen en gebeurtenissen die zich in onze provincie hebben voorgedaan. De sleutel ligt in onze gemeente en de verantwoordelijkheid bij onze bestuurders en media om meer mensen te laten ontdekken dat… Universe is magic and love the key

https://winsum.nieuws.nl/nieuws/20200328/universele-adviezen-in-aanloop-naar-de-grootste-evolutiesprong-van-de-mensheid/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *