Voorzichtige Disclosure vanuit Amerika!

Geheim onderzoek naar onbekende vliegende objecten openbaar!

Hoewel alle vooraanstaande overheden allang bekend zijn met het feit dat we altijd al zijn bezocht en dat we vanuit het universum worden beschermd lijkt het erop dat de massa nu voorzichtig wordt voorbereid op het bericht dat we niet alleen zijn. Na het Roswell incident in  New Mexico in 1947 heeft de Amerikaanse overheid tevergeefs geprobeerd om de massa te laten geloven dat het om weerballonnen ging. Met de ingebruikname van kernwapens bij conflicten werd een signaal het universum ingestuurd dat werd ontvangen door intelligent leven elders  en de waarschuwing was dat we dichtbij zelfvernietiging waren aangeland. New Mexico was een gebied waar kernwapens werden getest en tevens waren in Roswell de B-29  bommenwerpers gestationeerd die de atoombommen op Japan lieten vallen. Des te opvallender dat  juist daar deze objecten zijn gecrasht en de mensheid in contact kwam met Ebe’s. (Extraterrestrial Biological Entity) (video van ca 30 sec.).

Het wachten is op het belangrijke nieuws

Na 70 jaar lijkt  het er nu werkelijk op dat deze belachelijk hardnekkige cover-up wordt opengebroken. Er is geen wetenschapper, astronaut of wereldleider die hier geen weet van heeft en meer dan de helft van de wereldbevolking gelooft of weet ook dat we niet alleen zijn en en/of altiijd al zijn bezocht.

Wij wachten nu af of we dit belangrijke nieuws  binnenkort gaan terugvinden in de media in Nederland en dat ook de aanzet mag zijn dat journalisten hun werk gaan doen en onderzoek gaan doen naar de feiten en getuigen in Nederland. We zijn in ieder geval weer een stapje de juiste richting op gegaan en weten als meldpunt dat de mensheid voor onvoorstelbare positieve veranderingen staat en een grote stap gaat maken in de evolutie. We gaan ontdekken dat universal intelligence de oplossing is voor vrijwel alle problemen waar we nu nog op aarde mee worden geconfronteerd. Als de journalistiek haar taak serieus neemt kan dat voor snelle veranderingen zorgen in het belang voor de gezondheid van onze mooie aarde en al haar bewoners. De volgende zet is aan de media.

 

Het Amerikaanse ministerie van Defensie bevestigt dat het in stilte onderzoek deed naar onbekende vliegende objecten. Het programma liep van 2007 tot 2012 in het Pentagon, zo schrijft de New York Times.

Het zogenoemde Advanced Aerospace Threat Identification Program kostte jaarlijks 22 miljoen dollar. Slechts enkelen waren op de hoogte van het programma. Volgens de krant kwam het programma tot stand dankzij Harry Reid, de senator uit Nevada die de Democratische fractie in het hogerhuis leidde van 2005 tot januari dit jaar, toen hij het Congres verliet. Het grootste deel van de 22 miljoen dollar die het programma kostte, ging naar Bigelow Aerospace, dat gevestigd is in Reids thuisstaat. Het bedrijf, dat nog steeds federale contacten heeft – ook met de NASA – is eigendom van multimiljardair Robert Bigelow, die de krant omschrijft als vriend van Reid.

“Ik schaam me er niet voor dat ik dit in gang heb gezet,” zei de senator tegen de New York Times. En op Twitter schreef hij: “The truth is out there.”

Zie ook deze video: http://www.independent.co.uk/news/world/americas/ufo-pentagon-investigation-programme-unidentified-flying-objects-aliens-advanced-aviation-threat-a8115136.html

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *