Volledige Disclosure is nabij

Cover-ups worden in rap tempo blootgelegd en dit opent snel de weg naar Volledige Disclosure. Nu alle onthullingen elkaar in snel tempo opvolgen, ontstaat er op aarde een nieuwe situatie waarbij een liefdevol beroep wordt gedaan op alle mensen die hiervan reeds op de hoogte zijn. De talloze doofpotten, die bij vele volgers van de onafhankelijke media al bekend waren en die nu worden geopend vormen nog maar het topje van de ijsberg.

De wereldbevolking zal de waarheid leren kennen, want alles wat zich aan het afspelen is leidt tot Volledige Disclosure, en dit zal door velen als zeer schokkend worden ervaren.

De mensen zijn misleid

Het grootste gedeelte van de bevolking op Aarde zal zich niet verbazen over de bekendmakingen omtrent het bestaan van buitenaards leven (intuïtief hebben ze dit hun hele leven al geweten) maar men weet nog niet hoe we door een handvol zeer rijken zijn belogen, misleid en gebruikt, waardoor deze in staat zijn geweest vrijwel alle instellingen naar hun pijpen te laten dansen.

De hoofdrolspelers in dit omvangrijke verhaal, die misbruik hebben gemaakt van hun machtspositie, waarbij velen al weten om wie het gaat, worden snel ontmaskerd. Dit zal de wereld tijdelijk op zijn kop zetten, maar dat is niet te voorkomen. We zien het nu gebeuren en waarschijnlijk zal de ontmaskering zich steeds sneller uitbreiden. De mantel der liefde heeft veel schade aangericht, waardoor we niet bij de kern hebben kunnen komen.

Miljoenen mensen voelen nu het verlangen in zich opkomen om volledig open, duidelijk, eerlijk, en met compassie en verantwoordelijkheidsbesef hun verhaal te doen, om daarmee anderen te helpen en te ondersteunen in de wetenschap dat ze niet alleen staan en dat ze een bijdrage leveren aan Volledige Disclosure. Er vindt een wereldwijde onderlinge verbinding plaats waarbij grenzen vervagen.

Klokkenluiders

Benjamin Fullford, David Icke, Dr. Steven Greer, David Wilcock, Paul Hellyer, Clifford Stone, Edward Snowden, Julian Assange en vele andere tienduizenden klokkenluiders en onafhankelijke sites hebben ons inzicht gegeven in hoe de machten achter de marionetten (de uitvoerders) met elkaar samenhangen. Niets is meer geheim en zo hebben we een goed inzicht in wat we, naast de onthullingen uit Hollywood, de Panama papers en nu de Paradise Papers, de komende tijd kunnen verwachten. Op springen staat bijvoorbeeld de Uraniumgate en de rol van Hillary Clinton in dit verhaal, maar ook de vermoedelijke betrokkenheid van de Clinton Foundation bij pedofiele netwerken, geo-engineering en chemtrails en de nadelige invloed daarvan op natuur en klimaat, alsmede de invloed van GMO’s en Big Pharma op onze gezondheid, naderen hun ontmaskering. Het is een achtbaanrit die door de vele onthullingen niet meer te stoppen zal zijn.

Vertrouw op je intiuïtie

Met de vele nieuwe ontdekkingen in het universum en theorieën die dienen te worden herzien is het openen van de doofpot wat betreft buitenaardse aanwezigheid op Aarde een kwestie van tijd. Gepoogd wordt om buitenaards leven en contact nog langer geheim te houden en de massa nog verder in verwarring te laten, omdat er geen tastbaar bewijs voorhanden zou zijn. Op televisie gebeurt dit met name via televisieprogramma’s van Discovery en National Geographic. Maar uiteindelijk zal het de ondergang van de instellingen betekenen. Vertrouw op je intuïtie, eigen waarneming en onderzoek.

Instellingen als religie, politiek, media en wetenschap zullen zich aan moeten passen, anders zal dit hun einde betekenen. Nu begint zichtbaar te worden wat zich al wereldwijd aan het manifesteren is en waar zich dagelijks steeds meer mensen, die allemaal dezelfde intentie hebben, achter scharen: vrede, rust, een gelukkig en gezond leven en weten dat liefde, respect en compassie de oplossingen zijn.

STA KLAAR, WEES ALERT en ‘FASTEN YOUR SEAT BELTS’!

Voorbereiden op onze taak

Hoe Disclosure, waar velen zo lang op hebben moeten wachten en waar men het vertrouwen in dreigde te verliezen eruit zou gaan zien, wist niemand. Hoe het zich nu verder gaat ontvouwen en in welke volgorde kunnen we ook niet zeggen, maar dat Volledige Disclosure eraan komt, is inmiddels wel bekend; dit is niet meer terug te draaien en de wakkere mensen spelen hierin een belangrijke rol.

Dat houdt in dat wij ons moeten voorbereiden op de taak die we op ons hebben genomen. Wij richten ons op de kennis die we als UFO-meldpunt hebben opgedaan evenals op de talloze mogelijkheden voor een betere gezondheid, met behulp van de Schumann resonantie en de energie van de leylijnen en niet te vergeten de teruggave van universele kennis, alsmede kennis over gezondheid.

Er staan verschillende grote aankondigingen op stapel die vele mensen zullen shockeren. Zorg dat je er klaar voor bent, blijf in het nu, gebruik je kennis om je energie hoog te houden en heb begrip en compassie. We verschuiven met elkaar naar een andere realiteit waarbij inmiddels miljoenen mensen door eigen onderzoek de deur naar deze andere dimensie hebben geopend.

Uiteindelijk zijn we allemaal bewoners van het Universum en hebben we dit leven op Aarde niet voor niets gekozen. Steeds meer mensen zijn zich hiervan bewust. Voor een grote groep is het zwaarder geweest dan we ooit hadden kunnen denken, maar het heeft ons een onschatbare hoop nieuwe kennis en ontelbare inzichten gegeven; we hebben ontdekt dat …. the Universe is Magic and Love is the Key

Deze actualiteit is een onderdeel geworden van de Schumann resonantie cursus die we het komend weekend op 11&12 november in Winsum en op 25&26 november in Soest zullen geven. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. https://www.antonteuben.nl/2017/09/19/cursus-schumann-resonantie-op-11-12-november-2017-winsum/

Wij verzoeken al onze volgers en vrienden om mensen te attenderen op www.antonteuben.nl  en het nieuws dat leidt naar volledige openheid.

Team Anton Teuben

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *