Vandaag 20 september Disclosure gaat de volgende fase in

De wereld verandert in sneltrein tempo en nieuwe onderwerpen en feiten bereiken via mainstream media het grote publiek. Denk daarbij aan de ontwikkelingen in Amerika rond Area 51 en de officiële bekendmaking van de Navy dat er objecten rondvliegen die niet van deze planeet zijn. Via Discovery, History Channel, Netflix en National Geographic krijgen honderden miljoenen kijkers wereldwijd nieuwe bewijzen te zien dat we worden bezocht en gemonitord. De vele meldingen in de wereld en vooral de getuigen en ervaringen in Nederland bevestigen dit.

Het is nu tijd dat we krijgen te horen wie de piloten zijn van deze objecten en wat de herkomst is en wat hun redenen zijn waarom zij zich openbaren op vele plekken. Vandaag 20 september worden tienduizenden mensen verwacht rond Area 51 en willen miljoenen Amerikanen weten wat er wordt verborgen in Area 51. We wachten af wat dit teweeg kan brengen en wat de media er over vermelden. Onderstaand enkele van de inmiddels talloze actuele berichten en documentaires die miljoenen hebben bereikt:
https://www.rt.com/usa/469038-navy-admits-ufo-videos-real/
https://www.foxnews.com/science/storm-area-51-extraterrestrial-highway
https://www.rt.com/usa/469210-storm-area-51-festivals-nevada/

Feiten en talloze getuigen werkzaam bij geheime projecten waarvan ik weet dat ze de waarheid spreken:

Disclosure press conference 2001

Ben Rich

Clifford Stone (57 species ??)

Universe is magic and love the key

Ik ga er vanuit dat vandaag en de komende weken bovenstaande informatie verder tot de media zal doordringen. Hierin kunnen wij met elkaar een grote rol in vervullen.

Naar aanleiding van deze ontwikkelingen heb ik gisteren al twee keer voor de camera’s gezeten en vermoed dat de beelden vandaag terug te vinden zijn bij Hogeland Nieuws en RTV Drenthe.

Een ander feit waar we nogmaals met veel klem de aandacht op willen vestigen zijn de oplossingen om je te beschermen tegen de invloeden van 4 en 5G. Ik vraag jullie de volgende film met aandacht te bekijken en te beseffen waar we als mensheid staan… en hoe belangrijk het is dat we met volle kracht onze kennis, ervaringen en bewijs over de mogelijkheden met de Schumann resonantie verspreiden om mensen zoveel mogelijk te behoeden voor de gevolgen die je hieronder kunt zien.
https://web.archive.org/web/20220426094754/https://www.youtube.com/watch?v=H_BnnvuENbI&feature=youtu.be

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *