Vanavond in Universal News met Anton Teuben: Buitenaards contact in Rusland en is er een verband met Nederland

Dat Rusland en zijn overheid geen geheimen maken over buitenaards contact is wel duidelijk, hoewel je er toch meer aankondigingen en informatie van verwacht bij russiantoday, sputniknews enz. Ik werd getriggerd door een nieuwsbericht van de NOS in 1989 waar Joop van Zijl verslag gaf van buitenaards contact bij het stadje Vronesh onder Moskou en werd vanaf dat moment naar Rusland toegetrokken.

Tijdens mijn eerste bezoek aan Rusland was Gorbatsjov net aan de macht en kreeg ik meer informatie over bijzondere gebeurtenissen en buitenaardse contacten. Ik heb vanaf dat moment de ontwikkelingen in Rusland nauwlettend gevolgd. Daarna heb ik weer Rusland bezocht en de Baltische staten tijdens een noodgedwongen route vanuit Finland naar Eelde in een eenmotorige Piper P-28 met mijn kompaan Wim de Nijs die later in 1997 boven vliegveld Eelde werd verrast door diverse objecten die vanuit het niets verschenen, wat ook door Adam Curry werd opgepakt. In 2008 hadden we regelmatig contact met Adam die toen nog gelukkig was met Patricia Paay,  die ook samen vreemde verschijnselen hebben gezien en meegemaakt.

Dit, wat Putin weet en meer conclusies over de huidige situatie in de wereld vanuit de krachtplek Winsum. Vanavond weer live van 21.00 tot 22.00 uur Universal News www.ridderradio.nl.

Universe is magic and love is the key

Anton Teuben

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *