Update: 12-10-2016 Urgente oproep voor Tijdelijke Bewoners op Planeet Aarde

ontknoping

Velen van ons voelen dat het moment van de ontknoping voor iedereen op deze planeet is aangebroken en verder in een stroomversnelling is geraakt. Vooral wij, 11% van de wereldbevolking waar Europa en Amerika toe behoren beseffen steeds meer in wat voor poel van leugens en bedrog wij zijn gebracht, door vele instituties die nu het vertrouwen van zeer velen zijn verloren. Het allergrootste bedrog is de situatie in Amerika zoals deze ons wordt voorgeschoteld. Het zogenaamde machtigste land ter wereld wordt geveld door haar eigen leugens en de misdrijven die het pleegt jegens haar eigen burgerbevolking en daarbuiten.

Amerika zet zichzelf momenteel volledig te kijk. De onthutsende beelden en nieuwsberichten die daar bij horen zien we op steeds meer mediazenders op ons af komen. Verzwijgen en ontkennen is vrijwel onmogelijk geworden.

Uit massa’s aan documenten en e-mails komt nu aan het licht, dat wat miljoenen mensen al tientallen jaren weten en miljarden vermoeden. We worden al eeuwen bedrogen, misleid en bestolen. Voor winst en macht zijn de instituties schuldig voor de dood van miljoenen mensen en het ontwrichten van culturen en relaties. Ze zijn verantwoordelijk voor levenslange trauma’s, verdriet en psychische schade enz. Wij en de aarde zijn aan het transformeren en deze manier van omgang met mensen functioneert niet meer op planeet Aarde die zijn trilling heeft verdubbeld.

Situatie onhoudbaar

Deze situatie is onhoudbaar geworden nu alles in een stroomversnelling is geraakt. Voor ons is nu het moment aangebroken om onze activiteiten verder uit te breiden en te intensiveren. Het moment van de enige echte waarheid is aangebroken. Dat we altijd al worden bezocht door vele buitenaardse rassen uit diverse dimensies en dat alle wereldleiders hiervan op de hoogte zijn… dat is al tijden bekend. Deze mails bevestigen dat wat we niet mochten weten… vreedzaam buitenaards contact, Nibiru, free-energy, Het is afgelopen met de cover-ups en leugens van de instituties die momenteel op omvallen staan.

Op dit moment hebben we ons jarenlang voorbereid en we beseffen dat dit moment nu is gekomen. Als wij willen dat de enige echte waarheid nu aan het licht komt, dan kunnen wij met de juiste intentie en focus dat ook daadwerkelijk voor elkaar krijgen, want…. universe is magic and love is the key.

OPROEP

De vertaalslag gaat beginnen en we mogen vertellen waarom we hier op aarde zijn. Wie hiervan deel wil uitmaken kan zich bij ons melden. We doen dit duidelijk, met respect en in alle oprechtheid. Om dit zo optimaal mogelijk uit te voeren zoeken we met spoed een cameraman/-vrouw die tweemaal per week opnames kan maken. Tevens een vaste kracht die goed ingevoerd is in deze materie, zitting kan nemen in de redactie en ook goed de pers te woord kan staan. Ben je geïnteresseerd? Mail dan naar info@antonteuben.nl.

Op donderdagavond gaan we verder in op deze “oktober surprise” en de versnelde ontknoping, tijdens ons radio-uur van 21.00 tot 22.00 uur op www.ridderradio.com.

Lees ook: Energieverhoging van de Aarde trilt vele mensen los uit de verdoving

Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *