Update voor alle wereldleiders vanuit het hoogste universele gezag!

Iedereen die ons al volgt vanaf 2003 en zelf het nieuws goed volgt, weet dat alle wereldleiders op de hoogte zijn van buitenaards contact. Dat er meer gaande is op de wereld dan de gecreëerde en onmenselijke werkelijkheid ten aanzien van vluchtelingen, aanrandingen, politiek gewauwel enzovoorts beseft vrijwel iedereen. Het vertrouwen van de bevolking in de gecontroleerde westerse media en politiek is gedaald naar het absolute dieptepunt.

 

Woensdagavond zagen we een groot gedeelte van de Nederlanders die dagelijks via beeldschermen en luidsprekers onze huiskamers vullen, aanzitten bij het ‘Correspondence diner’. Deze vertegenwoordigers van media, politiek, wetenschap, amusement, ordes, genootschappen en van het volk (wat ze nog teveel over het hoofd zien) dienen zich te beseffen dat zij de kiezers, kijkers, lezers en luisteraars hebben weggeleid van het grootste, meest positieve en liefdevolle nieuws ooit.

Wat zij zich niet (willen) realiseren, is dat ze zijn misleid en daardoor amper beseffen wat zich werkelijk op aarde voltrekt. Wij dienen te begrijpen dat hun realiteit is bepaald door informatie wat in vele gevallen nooit verder is onderzocht, maar als waarheid werd gepresenteerd. Waar we uiteindelijk vrijwel allemaal de dupe van zijn geworden.

Nederland is één van de landen waar verhoudingsgewijs de meeste meldingen zijn van objecten en buitenaards contact. Er is alles aan gedaan en miljarden aan uitgegeven om deze informatie bij de bewoners van Nederland weg te houden of het in twijfel te laten trekken. Enkele van de duizenden feiten kwamen aan het licht en haalden het beeldscherm. Nederland is vrijwel het enige land die zijn UFO-files niet heeft vrijgegeven, ondanks de vele feitelijkheden die algemeen bekend zijn.

Zo hadden buitenaardse bezoekers de wereldbevolking allang kunnen uitleggen hoe het universum is opgebouwd in dimensies-, trilling-, realiteiten-bewustzijnsgebieden. Er hadden triljoenen kunnen worden bespaard en deze universele kennis had ons de mogelijkheden gegeven om allang gebruik te maken van schone natuurzuivere energie en gezondheid, geluk, respect en liefde voor iedereen.

Duizenden Nederlanders die door hun innerlijke kennis, openheid en intentie contact hebben ervaren, bezitten inmiddels universele kennis en weten dat we midden in de spirit van het “Event” zijn beland. Het was een lange en zware tijd voor velen op aarde om met die kennis rond te lopen. Het tij is gekeerd, laten we ons dat beseffen.

Onderstaande korte boodschap van het hoogste universele gezag is duidelijk en voor de snel groeiende groep mensen die wakker worden en beseffen dat de media, de overheden, de religies en de wetenschap ons nog in de kou laten staan, goed te begrijpen. De wereldburgers brengen samen met onze buitenaardse vreedzame bezoekers disclosure (zoals wij en vele andere groepen en burgers) en dienen compassie te betrachten voor de mensen die gevangen en in angst worden gehouden door geld, contracten en gezinssituaties.

Besef hoe de situatie wereldwijd is, dat we nu in de nieuwe realiteit stappen en worden begeleid door universele op de mens gelijkende wezens die allang op aarde en onder ons zijn en die absoluut zeker weten ……. Universe is magic and love is the key

World leaders, including Putin, Obama, Abadi, Rouhani, Merkel, Troudeau, Pope Francis and others are intensively meeting and talking behind the scenes with the ancient Chinese and other ancient families to bring peace, mutual trade, and separation from the iron fist of the U.S. cabal. Syria will soon be shepherded through the current conflicts with help from Russian and Chinese benefactors.” – Ashtar

Meer duidelijkheid over de situatie en wie deze bezoekers en bevrijders zijn vindt u o.a. hier naast al die andere bezoekers uit het universum, waar inmiddels voldoende feitelijkheden over bekend zijn.

Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *