Update van Benjamin Fulford

Het Vaticaan, de Chinese Communistische Partij, het Britse Koninkrijk en het Pentagon plannen een wereldregering.

Er komt steeds meer bewijs dat het Vaticaan, de Chinese Communistische Partij, Het Britse Koninkrijk en het Pentagon onderhandelen over het creëren van een wereldregering. Een laatste signaal hiervoor kwam met een afspraak tussen het Vaticaan en de Chinese regering, waarin werd overeengekomen om gezamenlijk bisschoppen te kiezen voor de Chinese Katholieke Kerk. Hoewel dit misschien onbelangrijk lijkt en alleen van toepassing is op ongeveer 9 miljoen Chinese Katholieken, is het feitelijk een overeenkomst om gezamenlijk de macht te delen, volgens Aziatische Geheime Dienst en P2 Vrijmetselarijbronnen.

Overeenkomst tussen China en het Westen

De overeenkomst houdt in dat elke kant stemrecht heeft m.b.t. wie er als bisschop wordt gekozen—hetgeen betekent dat beiden het eens moeten zijn—en dat dit een blauwdruk is voor een toekomstig Oost-Westproces voor het selecteren van wereldregeringsleiders, leggen de bronnen uit. Bedenk dat de meeste zogenaamde wereldleiders een grote som gelds krijgen op een rekening bij de Vaticaan Bank wanneer ze aan de macht komen en hen wordt gezegd dat ze de keuze hebben tussen zilver of lood (omgekocht worden of de kogel). De meesten kiezen het zilver. Met andere woorden, de meesten van “de wereldleiders” die zich vertonen bij de UN nemen orders aan van de Vaticaanse P2 Vrijmetselaarsloge. Dus een overeenkomst tussen het Vaticaan en de Chinezen betekent dat dit een overeenkomst is tussen de door het Westen gedomineerde wereldorde en de door de Aziaten gedomineerde New-Agebeweging.

Volgens een lid van de Britse Koninklijke familie kondigen de Chinezen wellicht eveneens aan dat ze als onderdeel van de overeenkomst een “christendom met Chinese karakteristieken” zullen gebruiken als hun nationale religie. In een aanwijzing dat dit mogelijk waar is; de Voorzitter van de Bisschoppelijke Academie voor Sociale Wetenschappen, de Argentijnse Bisschop Marcelo Sánchez Sorondo, stond er op dat in een Spaanstalig interview met de Vaticaanse insider werd gezegd dat “Op dit moment de Chinezen degenen zijn die het Katholieke sociale onderwijs het beste implementeren.

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=93111

Wereldregering

Het Britse Koninkrijk heeft al openlijk partij gekozen voor de Aziatische plannen voor een wereldregering door het samenvoegen van hun financiële markten met die van China, door het ondersteunen van de AIIB en de One Belt One Road (OBOR) infrastructuur campagne en door het in het geheim ondersteunen van een door goud ondersteunde yuan om de zogenoemde V.S. dollar te vervangen.
De Britse Commonwealth, de Katholieke Kerk en de Chinezen zijn verantwoordelijk voor het lot van 5 miljard mensen op een wereldbevolking van 7.6 miljard. Voeg hier landen als Duitsland, Indonesië, Pakistan, Rusland en Iran aan toe, waarvan de regeringen dit plan ook ondersteunen, dan wordt het duidelijk dat de wereld richting een nieuw tijdperk gaat.

Voormalig cabal-vertegenwoordiger Henry Kissinger heeft in het geheim heen en weer gependeld over de hele wereld terwijl hij onderhandelde over het oprichten van deze regering, bevestigen meerdere bronnen. Na zijn eerdere ontmoeting met V.S. President Donald Trump in oktober zei Kissinger: “De Trump administratie voorziet een moment waarop de mogelijkheid om een constructieve, vredige wereldorde te construeren op zijn best is.” Vorige week, nadat hij een ontmoeting had met Trump, zei hij dat er “iets nieuws en opmerkelijks” zal voortkomen uit de Trumpadministratie.

http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1378417/Henry-Kissinger-calls-Donald-Trump-phenomenon.html

Koreaanse hereniging

Een opmerkelijk feit wat Kissinger vorige week aan Trump vertelde, was dat “Noord en Zuid Korea mogelijk op 24 maart de hereniging van het Koreaanse Schiereiland zouden aankondigen,” volgens een bron uit de Japanse Koninklijke familie die recentelijk een ontmoeting had met Kissinger. “Noord Korea werd gecontroleerd door de Rothschilds en Zuid Korea door David Rockefeller, maar nu David is gestorven is er geen reden meer om het schiereiland verdeeld te houden,” zegt deze bron.

In het geval van een Koreaanse hereniging zou de Noord Koreaanse sterke man Kim Jong Un een ceremoniële rol krijgen die lijkt op die van de Japanse Keizer, terwijl het dagelijkse bestuur van de regering overgelaten wordt aan politici en technocraten, zegt de bron. V.S. troepen zouden blijven waar ze nu zijn—ten zuiden van de 38e breedtecirkel—om Koreaanse onafhankelijkheid van China te verzekeren, zegt de bron.
De andere zaak die Kissinger naar voren bracht bij Trump was het Midden Oosten en het lot van de Khazariaanse oligarchen, zeggen Pentagon bronnen. “De cabal is in volledige paniek nadat er geen overeenkomst kwam met Trump,” dus Kissinger distantieerde zich snel van hem, zeiden de bronnen.

Aftreden Netanyahu

Een Joodse CIA bron en anderen zeggen dat de satanische Israëlische Eerste Minister Benyamin Netanyahu af wil treden en vervolgens voor zes maanden naar de gevangenis zal gaan. “Als de Khazariaanse maffioso Netanyahu naar de gevangenis gaat, komt hij er niet meer levend uit,” zeggen de bronnen. Netanyahu wordt verwijderd omdat hij diep betrokken was bij de Fukushima massamoordaanval op Japan en omdat hij tegen een twee- staten-oplossing is met de Palestijnen, volgens deze en andere bronnen.

https://www.youtube.com/watch?v=alssten8OvE&feature=youtu.be

Netanyahu deed vorige week weer een poging om een oorlog te beginnen met Iran en tussen de V.S. en Rusland om uit deze situatie te komen en faalde opnieuw. In plaats daarvan verloor hij militaire steun nadat de Israëlische gewapende strijdkrachten en hun proxies op verschillende fronten hun neus stootten. De cabal is ook hard aan het vechten om hun sporen uit te wissen en getuigen kwijt te raken, terwijl een wettelijk vangnet hen aan alle kanten insluit. Hierover zeggen Pentagon bronnen: “het lijkt er op dat er op 11 februari een Russisch vliegtuig is neergehaald, met 71 doden tot gevolg, alleen om één doelwit te verwijderen, een persoon die betrokken was bij Uranium Een en met het dossier—Rosatom, directeur Vyacheslav Ivanov. “Er zou snel een einde aan Ivanov gemaakt kunnen worden, dus de crash is misschien vergelding van de cabal voor toegenomen Russische/V.S. samenwerking tussen geheime diensten na de nooit eerder vertoonde trip naar Washington D.C door SVR, FSB en GRU bazen,” zeggen de bronnen. Ze zeggen dat het erop lijkt dat vooral de Rothschild-familie probeert om hun sporen uit te wissen. De bronnen merkten verder op dat “het 13.000 are grote landgoed in Oostenrijk dat ze sinds 1875 in hun bezit hebben, bestemd voor de jacht van de Rothschilds, werd verkocht tegen de eerste de beste verkoopprijs om zo te vermijden dat het door de presidentiële order van Trump van 21 december 2017 in beslag zal worden genomen, omdat het mogelijk gebruikt werd om op mensen te jagen.”

Militaire rechtbanken

“Leden van Koningshuizen zijn doodsbang omdat ze op kinderen jagen en ze doden, baby’s fijnhakken en omdat ze gezien zijn terwijl ze kinderoffers brachten,” vervolgden ze. “De jagers zijn nu de gejaagden, zoals bijvoorbeeld een Carlyle directeur die gearresteerd werd in Shanghai, terwijl er stront aan de knikker is voor [Californisch Congreslid] Adam Schiff, schuldig aan hoogverraad in zijn 42 minuten durende telefoongesprek met [voormalig V.S.President Barack] Obama-maatje Valerie Jarrett,” zeiden ze. Ter aanvulling, de Rothschilds “dumpen wellicht hun aandelen in Apache, Chevron, Cisco en andere bezittingen, maar hun criminele aansprakelijkheid blijft,” zeggen de Pentagonbronnen. “Mogelijk wordt een militaire parade gebruikt om de Nationale Garde naar Washington te brengen nadat massale arrestaties hebben plaatsgevonden. Dit is dan bedoeld als machtsvertoon om Trump en de militaire rechtbanken te beschermen” zeggen ze, eraan toevoegend dat “als een soort poëtische rechtvaardigheid, officieren die door Obama werden ontslagen hem misschien zullen veroordelen wegens hoogverraad.”

Natuurlijk zullen, voordat de zaken in de militaire rechtbanken plaatsvinden, de militaire salarissen wel betaald moeten blijven worden. Dat is waarom de voortdurende financiële oorlog net zo belangrijk is als de arrestaties en moordaanslagen die plaatsvinden tijdens deze epische machtsstrijd. Een teken van de intensiteit van deze strijd werd gezien toen de aandelenprijzen een recordval maakten, net toen Jerome Powell op 5 februari door Trump aangewezen werd als hoofd van de Federale Reserve Board. De aandelenval en de voorafgaande val van cryptocurrencies maakten allemaal deel uit van een plan om eerst te plunderen en dan het financiële systeem te sluiten voordat deze weer wordt opgestart volgens aan de Rothschilds verbonden CIA-bronnen in Azië.

Alternatief financieel systeem

Om er zeker van te zijn dat het barsten van de aandelenbubbel geen problemen veroorzaakt voor de echte economie en voor het leger van de V.S. en de White Hat Agency, hebben de White Dragon Society en hun bondgenoten gewerkt aan hun eigen alternatieve financiële systeem voor het Westen.
Er is op dit moment genoeg goud veiliggesteld om een G7-antwoord op China’s multimiljard dollar OBOR-project te financieren. Dit zal inclusief de bouw zijn van een tunnel die Alaska aan de Europees/Aziatische landmassa verbindt en tunnels die Japan met Korea en Rusland verbinden. De inzakkende V.S.-infrastructuur zal volledig gemoderniseerd worden, inclusief andere projecten zoals plannen om woestijnen en poolgebieden groen te maken, de oceanen weer te vullen met vis en voor het Koloniseren van andere planeten. Er zal ook een multimiljard dollar project komen om genezing te vinden voor alle ziekten en kwalen, inclusief de dood zelf.

Natuurlijk zal de bevolking van de planeet de belangrijkste keuze hebben in het soort toekomst die we zullen gaan bouwen. Nu we bevrijd worden van de onzichtbare ketenen van schuldslavernij van de banken in privé bezit, kunnen we allemaal beginnen met ons voor te stellen wat voor soort toekomst we samen willen. Dus vragen we onze lezers om zich een ideale wereld voor te stellen en te komen met plannen om van hier naar daar te komen. Tenslotte doen de strijders van de planeet wat ze moeten doen en zorgen ze ervoor dat de goede jongens winnen. De zachtmoedigen staan op het punt om de aarde te erven.

Bron: Antimatrix.org

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *