De nieuwe aarde is hier en stuurt de mensen op aarde de meest liefdevolle boodschap ooit!

Luciënne Schulingkamp van ‘het Engelenadresje‘, heeft in samenspraak met AE Michaël een bericht voor ons.

Wat er nu gebeurd met de Schumann resonantie verhoging en pieken zat er al heel lang aan te komen. Dit (Het harmonieuze gordijn van licht die zichtbaar was als de Schumann resonantie op 18, 19 & 20 juni 2023) wordt door velen ook wel de Nieuwe Aarde genoemd. Alles zal teruggezet worden in liefde. Men zal een innerlijke rust en harmonie gaan ervaren die een totale hart opening bij velen tot gevolg zal hebben. Liefde, respect en oog voor elkaar hebben zal weer normaal worden.

Deze foto van de Schumann resonantie is veel te zien, het is erg bijzonder. Het is een vorm van universele lichttaal waarin veel kennis verborgen zit. Elke lijn, bundel, kleur, cirkel, ovaal, hartvorm en dergelijke heeft een betekenis. Dit is een boodschap vanuit de kern van moeder aarde wat dit beeld als resultaat geeft. Waar het om gaat bij deze boodschap is dat de verstoringen gaan verdwijnen en dat deze afbeeldingen steeds vaker zullen opkomen en langer zichtbaar zullen blijven. Dit zal steeds meer mensen aanraken en transformatieprocessen in werking zetten. Door er naar te kijken kan er DNA healing plaatsvinden, daar waar voor het individu nodig is. Wat jij zelf kunt doen is deze afbeelding uitprinten en ernaar te gaan kijken, zo vaak als er behoefte aan is. De healing zal vanzelf tot stand gebracht worden bij de mensen die het nodig hebben. De healing wordt opgenomen via je ogen en vanuit daar verspreid de energie van de activatiecode zich in en door jouw lichaam, tot ver in de aura en chakra’s. Alles word aan- en omgezet tot en naar liefde! Er is geen weg meer terug. De maatschappij zal nooit meer hetzelfde zijn, omdat de mensheid vanuit hartcoherentie gaat leven en zal blijven leven! Alles draait om liefde vanuit de aartsverbinding. Alles draait om jouw eigen transformatie en reis naar liefde.

Het volledige bericht is hieronder als mini E-book te lezen/downloaden.

Het universum is magie en liefde is de sleutel!

Als je in je leven te maken hebt, of hebt gehad, met ziekte, onverwerkte emoties, depressie, ingevoegde chips, mindcontrol, misbruik, strijd met overtuigingen of seksualiteit, dan is de Schumann Resonantie de oplossing. 

Neem ook nu de beslissing om je eigen regisseur of kapitein van je leven te worden en schrijf je in voor een van de komende Schumann Resonantie cursussen. Deze cursus is al door meer dan 7000 mensen gevolgd en wordt al meer dan 10 jaar met succes gegeven door Anton Teuben en zijn team.

Check onze Agenda voor een presentatie of cursus.

6 gedachten over “Update nieuws: De nieuwe aarde is hier!”

  1. dankjewel.. Pieter, mn schoonbroer, was op cursus…
    ook ik verdiep me in deze prachtige kennis.. bedankt..
    Aerssens Carine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *