Totale verwarring …in aanloop van de Wereldwijde Aankondiging van Buitenaards Contact – Deel 6

We mogen wel stellen dat we in een zeer beslissende periode zijn beland en 2020 al het jaar is waarin de veranderingen zichtbaar worden, de absolute waarheid aan het licht komt en nu iedere wereldburger zal bereiken.

Helaas onthouden de instituties de mensheid nog steeds de wetenschappelijk bewezen oplossing tegen virussen en straling. Journalisten stellen geen vragen, hoewel wij weten dat zeer velen op de hoogte zijn van de Schumann resonantie en de mogelijkheden. De gevolgen van het verzwijgen en de onwetendheid resulteren nu in de totale instorting van de wereldeconomie, het vertrouwen in de huidige wetenschap, mainstream-media en religies, omdat mensen erachter komen welke kennis de mensheid is onthouden door deze instituties.

Gezien de huidige situatie wereldwijd en de eenzijdige nieuwsvoorziening, waarin het belangrijkste nieuws nog niet wordt benoemd, leggen wij hier de nadruk op. Alle oplossingen zijn beschikbaar voor de gehele aarde en al zijn bewoners. Met name onze bestuurders zullen erg verrast zijn… als ze erachter komen wat geld, macht en titels met je doen en waar je je aan overlevert.

Zeer Bijzonder Contact in Noord-Nederland

Over de hele wereld wordt contact gemeld met buitenaardse beschavingen vanuit verschillende dimensies of realiteiten. In Groningen, Friesland en Drenthe ben ik met veel mensen in contact gekomen die mij hun bijzondere verhaal vertelden waaruit wij het volgende kunnen concluderen.

Buitenaards contact is er vanuit het galactische centrum (nog onbekend gebied voor de huidige wetenschap) in Noord-Nederland en zij bieden per direct hun onvoorwaardelijk hulp en liefde aan. Vanuit Noorwegen en bij James Gilliland in Amerika wordt hetzelfde bijzondere contact gemeld. Zodra hun aanwezigheid algemeen wordt aangekondigd, kan door universele kennis en technologie de vervuilde en beschadigde aarde en zijn bewoners in een aantal maanden weer voldoende worden hersteld. Wij en vele miljoenen andere aardbewoners hebben deze kennis al mogen ontvangen en verspreiden het met veel genoegen. Velen zien regelmatig de lichtbollen en kristalschepen die zich geruisloos en met prachtige bewegingen laten bewonderen. Dit nieuws wordt de mensheid nog onthouden, maar het is zinloos geworden om het verder te negeren. Vanaf 2002 hebben wij dit bekendgemaakt en gemeld bij overheid, wetenschap en media. Vanaf dat moment is verzuimd om in gesprek te gaan met getuigen en zo werden Groningers en aardbewoners jarenlang misleid door de media en faalde de wetenschap door er geen aandacht aan te besteden. Politici missen basiskennis, vertrouwen op de wetenschap en media en hebben daardoor het belangrijkste gemist. Ze mogen nu de andere kant van de medaille ontdekken en hun verantwoordelijkheid nemen.

Zet je tv uit of sta erboven

We houden alles in de gaten en verzoeken al onze volgers om onze berichten zoveel mogelijk te delen. Nog even wat adviezen. Zet je tv uit of sta erboven. Ben je tegen de uitrol van 5G en straling? Doe je smartapparaten in de ban, bescherm jezelf tegen ongewenste frequenties… Blijf positief en ontdek de mogelijkheden met de Schumann resonantie. Vrije en kosteloze energie waarmee je je zelfherstellend vermogen kunt activeren en weer gelukkig en gezond kunt worden. Realiseer dat alles om energie gaat en waar jij het in stopt.

Universe is magic and love the key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *