Totale Reset… voordat Buitenaardse Intelligentie zichzelf bekendmaakt of toch nog wordt aangekondigd! – Deel 7

Iedereen ziet nu wat er met ons burgers kan worden gedaan, hoe miljarden mensen verplicht thuis zijn en nu ontdekken hoe deze wereld in elkaar steekt. Mainstream media en ook de (onafhankelijke) internetmedia, bloggers, vloggers die nog steeds vrijwel alleen de problemen blijven benoemen, dienen wat meer achter de c.virus-sluier te kijken. De mensen die dit volgen, worden met cijfers en statistieken bedolven en wie en welke instanties er allemaal achter zitten, waarvan de meesten niets snappen en weer afhaken.

Mensen willen oplossingen zien en weer hoop hebben en die mogelijkheden zijn er volop. Wij volgen o.a. Jensen ook en vinden dat hij nu een dimensie hoger dient in te stappen en meer de oplossingen benoemt. Vele Groningers proberen in contact te komen met Jensen over de ontdekkingen en actualiteit uit Noord-Nederland en hopen dat hij er aandacht aan gaat besteden.

We zien de instituties instorten, grote bedrijven die in de problemen komen, arrestaties van grote namen. Kortom alles is ontwricht door gecreëerde angst en stress wat een voedingsbodem schijnt te zijn voor virussen. Dieren en jonge kinderen vallen nauwelijks in de risicogroep, tenzij ze uit hun natuurlijk gedrag worden gebracht. Hun aura is nog gesloten. De schade die wij om wille van geld aan de aarde hebben toegebracht, was ons duur komen te staan als de huidige situatie van bezinning niet was ontstaan.

Totale Reset

We gaan het allemaal meemaken (dus iedere wereldburger) in de komende weken en wij geven jullie in die periode zoveel mogelijk inzichten en hoopvolle en positieve informatie van de andere kant van het c.virus.

Wat we gaan meemaken is ongekend: een totale reset van het politieke en financiële systeem… de media… het onderwijs… de huidige gezondheidszorg… Het zal een mega-effect hebben op de kijk van de rol van religies en huidige wetenschap om maar een paar dingen te noemen.

De uiteindelijke waarheid komt aan het licht waar velen hun hele leven op hebben gewacht en anderen tijdelijk van ondersteboven zijn. De meesten beseffen nog niet wat dit betekent. Uit ervaring weten wij dat als je de mensen de juiste informatie verstrekt en uitlegt dat het voor iedereen snel te begrijpen is.

In welk tempo het zich allemaal manifesteert zien, we vanavond als onze koning om 19.00 uur het Nederlandse volk zal toespreken. Uiteraard realiseert hij zich ook in wat voor bizarre situatie de wereld is beland. Aan voorspellingen doen wij niet, we blijven in het nu en hopen dat onze bestuurders hun verantwoordelijkheid nemen.

De oplossingen liggen klaar, de bewezen mogelijkheden met de Schumann resonantie, het activeren van het zelfgenezend vermogen en de bekendmaking van de aanwezigheid van buitenaardse intelligentie op aarde die bereid is hun, voor ons onbekende technologie, in te zetten om de gehele aarde met al zijn bewoners binnen enkele maanden weer schoon, virusvrij en gezond te maken.

Alles draait om energie

Eén procent van de wereldbevolking heeft daar problemen mee en inderdaad, het is hun probleem… tot het moment dat ze het ook beseffen. Verzetten is zinloos. Zoals de Maya’s, Hopi-indianen en vele natuurvolken al hadden aangegeven… we gaan naar een hoger en vredevoller bewustzijnslevel, waarin we alle mogelijkheden die de natuur en universum ons bieden weer gaan (her)ontdekken. We ontdekken weer wie we zelf zijn en hoe we gezond kunnen blijven. We willen weer goed en eerlijk worden voorgelicht en we weten dat we uiteraard niet de enigste beschaving (gelukkig maar) in het universum zijn.

Alles draait om energie, daarom kunnen wij op aarde optimaal functioneren want de zon levert gratis energie wat door dr. Schumann is ontdekt. De Schumann resonantie en de mogelijkheden worden zeker de nieuwe basis waar de gezondheidszorg op wordt gebaseerd en dat geldt ook voor het onderwijs.  Kinderen snappen het beter dan wij en zullen zich begrepen voelen, waardoor de etiketten eraf vallen.

Als je het met ons eens bent, deel deze informatie en onderstaande afbeelding zoveel mogelijk want hierin schuilt de oplossing voor vrijwel alle problemen. Alle mensen die de Schumann cursus hebben gedaan en inmiddels weten wat het kan doen, verzoek ik om de afbeelding zoveel mogelijk te verspreiden.

Vergeet het niet , blijf rustig en positief, sta klaar voor elkaar en bereid je voor op een nieuwe realiteit die gebaseerd is op respect, verantwoordelijkheid, dialoog, vooruitgang en liefde en compassie.

Schumanninstituut

Universe is magic and love the key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *