Tien manieren om colloïdaal zilver te gebruiken voor zelfgenezing

Colloïdaal zilverIn het begin van de 20e eeuw gebruikte de westerse geneeskunde zilver als antibiotica en anti-schimmel tot in de jaren ’30. Toen werd antibiotica een belangrijke inkomstenbron van de Big Pharma.

Naarmate er meer en meer antibiotica werden gecreëerd, begonnen de ziekteverwekkende microben te evolueren naar resistente stammen. De gevaren die er voor de gezondheid waren door vernietiging van de goede bacteriën die nodig zijn voor de spijsvertering en de immuniteit werden genegeerd.

Omdat het zilver de enzymen verstikt die de ziekteverwekkers gebruiken om te overleven, zijn de ziekteverwekkers niet in staat om resistentie te ontwikkelen. Gelukkig heeft de alternatieve geneeskunde het colloïdaal zilver herontdekt en wordt het weer ingezet voor het genezen van allerlei kwalen.

Colloidaal zilverHieronder een aantal manieren om colloïdaal zilver te gebruiken:
1) Je kunt het spuiten op brandwonden om infecties te voorkomen en snellere genezing te bevorderen zonder littekens.
2) Je kunt het ook spuiten of deppen op ringworm, steenpuisten, zweren, herpes en wratten voor een snellere genezing.
3) Als je longontsteking hebt of problemen met de bronchiën kun je een paar druppels colloïdaal zilver in een vernevelaar doen en het inademen.
4) Kleine hoeveelheden colloïdaal zilver per dag zorgen voor een zogenaamd tweede immuunsysteem om je te beschermen tegen griep en verkoudheid.
5) Colloïdaal zilver druppels kunnen worden gebruikt voor oorinfecties zonder schadelijke bijwerkingen. Sommigen gebruiken het ook voor oog- en neusinfecties. Wellicht kan het ook anaal worden geïnjecteerd met een klysma om bij te dragen aan reiniging van de darmen.
6) Het kan plaatselijk worden toegepast voor vaginale schimmelinfecties, spruw (schimmelinfectie) en andere schimmelinfecties.
7) Colloïdaal zilver kan worden gebruikt door zwangere vrouwen voor bijdrage aan de ontwikkeling van de foetus en een makkelijkere bevalling.
8) Het kan ingezet worden bij een aankomende verkoudheid, griep of bij bronchitis om er sneller van af te zijn, zonder de nuttige bacteriën te doden. Antibiotica doodt goede en slechte bacteriën.
9) Colloïdaal zilver kan met succes worden gebruikt om MRSA infecties te bestrijden. MRSA (Methicilline-Resistente Staphylococcus Aureus) is een stafylokok infectie die dodelijk kan zijn en nu resistent is tegen antibiotica. Het gebeurt meestal tijdens het verblijf in het ziekenhuis, maar de kans om besmet te worden, bestaat ook buiten de ziekenhuizen.
10) Er is enig succes geboekt met colloïdaal zilver bij AIDS-patiënten. Het voegt een laag van de benodigde extra immuniteit toe, terwijl de bestaande pathogenen vernietigd worden.

Kijk voor meer informatie of voor het bestellen van colloïdaal zilver in onze webshop Universal Health.

Bron: beforeitsnews.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *