Schumanninstituut

Steeds meer mensen ontdekken dat de Schumann Resonantie “de missing link” is in onze gezondheidszorg!

Nu onomstotelijk vaststaat dat de mogelijkheden die de Schumann Resonantie kan bieden door het te integreren, “de missing link” is in de huidige fysieke en psychische gezondheidszorg. Wetenschappelijk kan dit worden bewezen, echter helaas is de term uit het vakgebied van onze universiteiten verdwenen en wordt er waarschijnlijk amper onderzoek naar gedaan.

Zelfgenezend vermogen geactiveerd

Velen van jullie hebben zich de techniek eigen gemaakt, hebben het zelfgenezend vermogen geactiveerd, hebben weer ontdekt wie ze zijn en zijn weer kapitein geworden van hun eigen schip (aura). Bewust van de Schumann Resonantie zijn, is nog niet het bewustzijn. Bij diegenen die alle hoofdchakra’s hebben kunnen openen, stroomt de energie en is het nu het bewustzijn geworden. Deze mensen genieten dagelijks van hun rust, gezondheid, overzicht en de vele nieuwe mogelijkheden en verbindingen in de hogere dimensies. Denk daarbij aan de dolfijnen, walvissen, de bewoners van de binnenaarde en onze buitenaardse vrienden die zich wereldwijd dagelijks laten bewonderen, ons bescherming en de juiste inzichten bieden en steeds meer mensen activeren.

Een andere groep is niet altijd in staat om de Schumann energie vast te houden en laat zich in veel gevallen teveel afleiden. Besef dat vrijwel alle beeldschermen zoveel mogelijk dienen te worden gemeden om twijfels en zorgen zoveel mogelijk te vermijden en zich te richten op zichzelf en de positieve energieveranderingen op ons schip, de Aarde.

Cover-ups lopen ten einde

Wij hebben een belangrijke mededeling voor iedereen die in de afgelopen 10 jaar de Schumann Resonantie cursus heeft gevolgd. Diegenen die dagelijks het nieuws volgen, merken duidelijk dat de massa wederom schokkend nieuws krijgt te verwerken en de cover-ups op hun einde lopen. Vooral de stroom van informatie en documentaires uit Rusland over bv. buitenaards bezoek en de gaten bij de polen verspreidt zich snel. Onze media hebben hun eigen graf gegraven door het te negeren of te verzwijgen en worden steeds meer ter verantwoording geroepen. Ook de term Schumann Resonantie dringt bij steeds meer mensen door en de sites die deze belangrijkste cover-up over wie we werkelijk zijn verzwijgen, vallen steeds meer door de mand. Vanuit steeds meer hoeken krijgen wij de bevestiging en bewijs dat het “de missing link” is en dienen daarom meerdere cursussen te geven en trainers op te leiden.

Wij doen een oproep aan iedereen om zich voor te bereiden op grote aankondigingen die de wereld tijdelijk op de kop zal zetten en zich weer goed te focussen op zichzelf. Wij adviseren jullie zoveel mogelijk tijd te spenderen om de techniek elke dag te beoefenen om straks klaar te staan als cover-ups ook in Nederland omvallen en er bekend wordt wat wij allemaal in Groningen meemaken.

Vanaf deze week geven wij met name updates aan de duizenden die de cursus hebben gevolgd, verzoeken je het zoveel mogelijk te verspreiden en zelf de rust, het overzicht en de energie middels de Schumann Resonantie vast te houden.

Mensen die nogmaals zichzelf willen updaten, kunnen zich opgeven voor de cursus Schumann Resonantie en diegenen die de techniek beheersen en de volledige verbinding hebben, kunnen zich opgeven voor de opleiding tot trainer.

Onze tip voor deze week is: besef weer wie je bent en vind de rust om klaar te staan voor diegenen die binnenkort ontdekken wat velen van ons al tientallen jaren weten. Probeer zo rationeel mogelijk te blijven en wijd niet teveel uit. Door mind-control, smartphones, misleiding, creëren van angst en twijfels is de trilling van de meeste mensen zo laag geworden dat zij amper in staat zijn om zich nog iets te beseffen. Houd het simpel en realiseer hoe moeilijk het wordt voor velen die amper weten wat er wereldwijd gaande is. De meeste mensen begrijpen inmiddels dat veel wordt verzwegen en niet alle informatie volledig of juist is. Juist diegenen die zich bewust zijn van de ongekende mogelijkheden die de Schumann Resonantie kan bieden en dit gebruiken, willen wij vragen om het zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen en zich erop te focussen.

Schumanners hebben kunnen ervaren dat …Universe is magic and love the key en dat dit ook de oplossing en de “missing link” is voor vrijwel alle problemen.

De vakantie loopt op zijn einde en we staan klaar voor een onthullend en bewustmakend najaar 2018. We vragen je onze updates die vanaf nu regelmatig komen zoveel mogelijk te verspreiden.

Op 22 en 23 september a.s. vindt er een cursus Schumann Resonantie plaats in Denekamp, op 6 en 7 oktober a.s. in Winsum. Gevolgd door de cursus Schumann Resonantie op 3 en 4 november a.s .in Emmen en op 1 en 2 december a.s. in Heemstede.

De opleiding tot trainer Schumann Resonantie vindt plaats op 20 en 21 oktober a.s. en op 10 en 11 november a.s.
Let op: er kunnen tussentijds nog cursussen bijgepland worden, hou dus de agenda in de gaten: http://schumanninstituut.nl/agenda/.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *