Don't lock our heart

Sta klaar en wees lief voor elkaar

Wij mensen die zich nu op vele plaatsen verbinden zijn het nieuws geworden en creëren zo een nieuwe realiteit wat zich op vele gebieden aan het voltrekken is. Twijfels leggen beslag op de mensen die nog enig vertrouwen hadden en in onze bestuurders en overheid en op zoek gaan naar hun eigen waarheden en steeds meer op ons pad belanden. Laat zien waar je staat, wie je bent en stap samen met vele anderen en ons in de nieuwe realiteit..

De grootste evolutiesprong ooit

Een nieuwe realiteit waarin we weer met elkaar delen en beseffen dat we een onderdeel zijn van een groter geheel of te wel het ecosysteem.

 Nieuwe kennis komt met bakken vol op iedereen af en het is niet altijd gemakkelijk om te kiezen waar jij je energie in stopt. Begin daarin altijd met de basis of jezelf en wie je in werkelijkheid bent en realiseer dat energie en waar jij het instopt of keuzes voor maakt de basis zijn voor de toekomst van jezelf en de mensheid en onze hele planeet. Velen zien dit nu in en verbinden zich in kennis en liefde voor elkaar en alle leven op onze planeet.

Nogmaals willen wij zoveel mogelijk mensen attenderen om zich niet meer bezig te houden met alle problemen die ons worden opgedrongen en als jij weet waar de oplossingen liggen om de mensheid weer hoop te geven op een gezonde, vredevolle en liefdevolle aarde, benoem deze oplossingen en geef je medemens de mogelijkheid om de juiste keuzes te maken.

Wij zitten klaar om verder verslag te doen van “de grootste evolutiesprong ooit” waar vele mensen nu steeds meer instappen omdat ze innerlijk weten en voelen dat het huidige pad wat we bewandelden een doodlopende weg is. In deze nieuwe dimensie of realiteit beseffen we weer dat alles om energie (Schumann resonantie) draait en we natuurlijk niet alleen zijn en de wereldbevolking nu de vijfde dimensie instapt en zich weer openen voor de natuur en universum die ons de oplossingen bieden….en samen de nieuwe aarde creëren met de wetenschap dat …

Universe is magic and love the key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *