Sonic boom straaljager

Sonic booms niet alleen straaljagers, er zijn meerdere oorzaken

Over de hele wereld worden sonic booms gehoord en gemeld. De media besteedt er redelijk aandacht aan, alleen geluidsbarrières is een makkelijke verklaring die iedereen pikt… als de televisie dit uitzendt, is dat de enige waarheid voor velen. We kennen inmiddels de rol van de media en politiek, misleiding en onvolledige informatie. Als een vliegtuig door de geluidsbarrière gaat, hoor je eerst een knal en dan het geluid… maar niet van Nijmegen tot aan de Duitse eilanden. De verklaring dat het om F-16’s gaat (zoals in alle gevallen wordt vermeld) trek ik zeer in twijfel.

Andere oorzaken mogelijk

Natuurlijk speelt zich er meer af in de ionosfeer dan wij weten en kunnen zien. De trillingen (die iedereen heeft gevoeld) worden infra-geluid genoemd en veroorzaakt door de aanwezigheid van ondefinieerbare frequenties wat van alles kan zijn. De meest voor de hand liggende verklaringen zijn: de enorme toename van de Schumann resonantie, de energieverschillen die er ontstaan tussen de aarde en zijn energie of leylijnen en de ionosfeer, de aanwezigheid van zowel aardse als buitenaardse objecten die stealth technologie gebruiken om zich onzichtbaar te maken, geluidsbarrières en meteorieten.

De volledige bekendmaking dat er objecten bestaan die geruisloos en onzichtbaar kunnen worden en natuurzuivere technologie (Tesla) als voortstuwing gebruiken wat per direct als oplossing kan dienen op het gebied van energie, milieu en gezondheidsklachten, is van levensbelang.

Alle overheden en mainstream media zijn hier min of meer van op de hoogte, alleen hebben die het te druk met elkaar, isis, discriminatie, integratie, blunders en de walgelijke Amerikaanse propaganda en zijn bang voor sancties als ze iets bespreekbaar willen maken wat niet is geagendeerd. De waarheid over MH-17, TTIP, Monsanto, Big Pharma, chemtrails, misbruik, enz. en alle cover-ups zijn het struikelblok geworden voor de gecontroleerde media en politiek.

Informatie waaruit blijkt dat de knallen uit Noord Nederland, Londen en wereldwijd niet alleen van straaljagers afkomstig is:

www.rt.com
Daily Star
Onder Groningen (Niet meer bijgewerkt)
Strange Sounds (Nederland staat er (nog) niet bij vermeld )

Volg ons op dit moment zoveel mogelijk via de presentaties en radio over de laatste nieuwsfeiten. Familie-aangelegenheden, persoonlijke drama’s, technische storingen en tijdgebrek beperken ons tijdelijk om meer informatie te verschaffen. We hopen zo snel mogelijk weer optimaal te kunnen functioneren.

Elke donderdagavond van 21.00-22.00 uur Universal News met Anton op www.ridderradio.com
Zaterdag 11 juni 2016 Earth & Beyond, Jaarbeurs Utrecht
Zondagmiddag 19 juni 2016 van 13.30-16.30 uur Nieuwscafé Winsum, Herberg De Gouden Karper Dorpsplein Winsum
Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben
www.antonteuben.nl
Meldpunt sinds 1985

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *