Wolkenlucht Ufo's

Objecten vertonen zich ook boven Nederland en Winsum (Universal Village)

Wereldwijd stromen nu de berichten binnen over de vele bijzondere objecten die door de mensen worden gezien. Als oudste ufo meldpunt van Nederland willen wij hier graag op reageren vanuit Winsum waar ook de laatste dagen weer objecten zijn gezien. Er is inter-dimensionaal contact en veel van de objecten, lichtbollen, cilinders enz. zijn niet van aardse oorsprong. Het wereldwijde contact verloopt vredevol en breidt zich zichtbaar gestaag uit.

In Winsum (universal village) waar ons meldpunt samen met het Schumann instituut is gevestigd wordt het steeds duidelijker dat Noord-Nederland een bijzonder gedeelte is op onze aarde. Velen zijn nog niet op de hoogte van de historie van Groningen en Friesland en het feit dat er al bewustzijn was en er mensen woonden voordat religies zich in Nederland konden vestigen. Uit de kronieken blijkt dat er duizenden jaren geleden al lichtjes in de lucht werden gezien boven het noorden.

Verschillende Ufo's

Van alle kanten komt nu het nieuws over de objecten met daarbij allerlei conclusies die niet op de volledige waarheid zijn gebaseerd. Wij volgen al deze berichtgevingen waarbij we de mensen kunnen adviseren om zichzelf te volgen en weg te blijven of te realiseren dat de mainstream media amper of geen kennis heeft over dit onderwerp en daardoor mensen onnodig met twijfels en zorgen worden opgescheept. Laten we het ons goed beseffen “Wij Zijn het Nieuws” en geven de feiten via www.antonteuben.nl, www.schumanninstituut.com en de Energy-updates de laatste nieuws updates uit binnen en buitenland.

Winsum nieuws - Ufo boven Baflo?

De aarde wordt altijd al bezocht

Dit zijn de feiten; Onze planeet wordt altijd al bezocht vanaf het moment dat hier mensen rondliepen. Het bewijs is overdonderend en wordt regelmatig uitgezonden via o.a. History Channel, Gaia tv, enz. Na de ontwikkeling van kernwapens was de hulp vanuit de hoogste dimensies uit het universum noodzakelijk om ons en de aarde te behoeden voor zelfvernietiging. Tevens door dit contact kwamen velen er achter dat we onze planeet hadden verwaarloosd.  Uit het inter-dimensionale contact wat daarop bij vele wereldburgers volgde kregen we  de meest essentiële universele kennis waarmee we  onze trilling en bewustzijn kunnen en hebben verhoogd en de creatie van de Nieuwe Aarde  zich nu steeds verder ontvouwt door het te belichamen.

Meer informatie over onze bezoekers en de objecten kunt u de komende tijd vrijwel dagelijks volgen via de Energy-Updates en via presentaties in Nederland en België.

Zo zijn we te vinden  op 1 maart Winsum (open middag) 6 maart in Meterik (Limburg), 7 maart Oostkamp (België), 8 maart Tilburg, 12 maart Hoogeveen, enz. Hier is de agenda te vinden waar u zich kan opgeven en regelmatig wordt aangevuld. https://schumanninstituut.com/calendar/

Team Anton Teuben

Ufo's boven martinitoren
Ufo boven daken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *