Roswell, Area 51, Soesterberg, UFO’s en kernwapens, lichtjes boven Groningen… ALLES KOMT AAN HET LICHT!

Gezien de huidige massale media aandacht voor “Storm Area 51” zal de waarheid hoe wij AL EEUWEN ZIJN MISLEID DOOR DE INSTITUTIES nu stap voor stap AAN HET LICHT KOMEN.

Ook de gebeurtenissen in Nederland met name bij Soesterberg, Hoeven (R. v/d Broeke) en de talloze meldingen boven Noord-Nederland kunnen niet meer langer worden genegeerd.

Gelijktijdig met de tocht van 1,5 miljoen mensen waarvan de eersten al eind augustus richting Area 51 vertrekken om de waarheid op te eisen, wordt iets van dezelfde strekking georganiseerd in Winsum. Ik ben benaderd om daar mijn/onze medewerking aan te verlenen en antwoord te geven op de vele vragen die mensen met zich meedragen.

In de aanloop naar de massale tocht om achter de waarheid te komen, verwachten wij nog voor het evenement in Nevada dat de mensheid wordt overspoeld met informatie waarin het universum en dat we niet alleen zijn, centraal staan.

Ook wij merken een explosieve aandacht voor de onderwerpen waar we ons op focussen en houden jullie op de hoogte van de activiteiten die in Winsum worden georganiseerd. De intentie is om mensen samen te brengen en uit hun isolement te bevrijden. Door gezamenlijk eerlijk en open te zijn en vertegenwoordigers van de media, politiek, onderwijs en gezondheidszorg hierbij uit te nodigen. Onze vraag is om te luisteren en kennis te nemen wat ook in Nederland tientallen jaren is verzwegen.

Als jij er ook bij wil zijn eind augustus in Winsum, volg ons dan en stuur een bericht naar info@antonteuben.nl.

Laten we ons het volgende nogmaals realiseren en beseffen dat wij “disclosure” zelf in handen hebben. Durf te praten en als ze jou niet geloven laat ze dan deze film zien… bewijs en getuigen zijn er in overvloed.

Universe is magic and love is the key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *