Rick Simpson

Rick Simpson overwon en genas 5000 mensen van de meest gevreesde ziekte

Steeds meer mensen ontdekken de kracht van cannabisolie. Cannabis bevat een grote verscheidenheid aan werkzame stofjes, die cannabinoïden genoemd worden. Dit zijn neurotransmitters waardoor lichaamscellen beter met elkaar communiceren. Hierdoor kunnen tal van lichamelijke aandoeningen beter worden of zelfs helemaal verdwijnen. Het wordt al eeuwen gebruikt voor medicinale doeleinden. Ook in oude geschriften wordt het aangehaald als nummer één van de meest helende kruiden op aarde.

Als gevolg van de opkomst van de farmaceutische industrie werd het gebruik verboden sinds de tweede helft van de twintigste eeuw. De laatste jaren verschijnen er echter steeds meer succesverhalen op het gebied van medicinale toepassing.

Er zijn tal van websites te vinden met informatie over cannabis-olie (CBD-olie/THC-olie/Rick Simpson-olie), doe zelf je onderzoek en doe er je voordeel mee!

Bron: healthunity

Disclaimer: Dit artikel is enkel bedoeld ter informatie. Je bent uitsluitend zelf verantwoordelijk voor het vinden van en het continueren van de juiste behandeling of zorg.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *