Reacties naar aanleiding van uitzending De Outsiders

Op 1 oktober jl. was de uitzending over de bijzondere ontdekkingen van Anton Teuben als klokkenluider en meldpunt in het programma De Outsiders van de VPRO. Van de uren film die rond en in Winsum zijn opgenomen, werd een mooi overzicht gemaakt waarin de belangrijkste boodschap gelukkig is opgenomen in de uitzending. Dit betreft de uitspraak dat we middels de uitzending weer vele mensen uit hun isolement hebben kunnen bevrijden die dezelfde ervaringen als Anton hebben gehad maar dat nooit hebben kunnen bespreken of niet werden geloofd. Wij zijn blij met alleen maar positieve reacties en de bevestiging dat weer velen besloten hebben hun mond niet langer te houden.

Activeren zelfgenezend vermogen door Schumann Resonantie

In de huidige door media en politiek gecreëerde angst, chaos en verwarring is het jammer dat er geen aandacht of tijd is vrijgemaakt in de uitzending voor de belangrijkste en grootste ontdekking over de mogelijkheden met de Schumann resonantie en het activeren van het zelf genezend vermogen. In deze krankzinnige periode die is ontstaan door onwetendheid en de starre houding van media, politiek en ook de wetenschap om feiten en onderzoek naar de oplossingen te negeren, betekent dit dat… deze organisaties nu 100%  dienstbaar dienen te zijn aan de gehele mensheid en al het leven op aarde om al en het ware nieuws nu te onthullen.

Gelukkig wordt de mensheid in groten getale wakker door de zeer eenzijdige en onvolledige berichtgeving van onze in slaap gestraalde, gecensureerde en gecontroleerde media die ons al meer dan een half jaar elke dag vervelen met hetzelfde nieuws. Deze instituties zijn de hoofdschuldigen van alle ellende waarmee de mensheid nu wordt geconfronteerd. Gelukkig ontdekken steeds meer mensen dat politiek, media, wetenschap (kortom alle instituties) een gevaar zijn voor de volksgezondheid en kiezen daarom voor hun eigen ontdekkingen. Ze weten inmiddels dat er voor alle problemen oplossingen zijn en de WHO en het RIVM informatie achterhouden wat de mensheid zonder kosten weer gezonder en gelukkiger kan maken. Het is dan ook geen wonder dat het vertrouwen in de media en politiek dagelijks verder wegzakt die beiden uitstralen dat ze er zelf ook geen barst meer van begrijpen en beginnen te beseffen dat ze zich voor het karretje hebben laten spannen van grote farmaceutische bedrijven. Daarom blijven de vragen ook weg van media en politici over wat er in de vaccins zit. Weten ze niet beter en beseffen ze zich niet welke verantwoordelijkheid ze hebben ten opzichte van de bevolking? De mogelijkheden met de Schumann resonantie waarmee we ons zelfherstellend vermogen eenvoudig kunnen activeren, waar zowel praktisch en wetenschappelijk bewijs voor is, wordt nog steeds genegeerd. We weten dat politici en journalisten op de hoogte zijn, maar het maar blijven negeren, wat voor veel onnodig leed heeft gezorgd.

Politiek en Media graven eigen graf

We kunnen stellen dat het graf wat de politiek en media voor zichzelf hebben gegraven af is en het tijd is dat ze erin gaan liggen… of dat ze eindelijk de ogen te openen, de verantwoordelijkheid nemen, de aandacht verleggen en het echte nieuws brengen over de ontelbare feiten dat we allang worden bezocht, buitenaards contact echt is en er zonder energie, zon, Schumann resonantie geen leven mogelijk zou zijn op onze planeet. Deze vrije energie kan iedereen kosteloos gebruiken, wat wij tijdens onze cursussen en presentaties uitleggen en voor vrijwel iedereen te begrijpen is.

Verleg de aandacht. Er is meer. Gelukkig zijn we niet alleen en worden we bezocht en geïnformeerd hoe we op de juiste manier de aarde, de natuur en al het leven weer in balans kunnen brengen met de mogelijkheden van de Schumann resonantie.  Dit is het grote nieuws en de oplossing voor alle problemen. Wij zijn het nieuws en we zijn blij dat steeds meer mensen de verantwoordelijkheid nemen om dit te verspreiden. Kijk voor meer informatie over de Schumann resonantie op www.schumanninstituut.nl.

Lees hier één van de vele reacties die we ontvingen naar aanleiding van de uitzending De Outsiders:

Mijn ervaringen met Buitenaardsen en Ufo’s

Wil je jouw ervaring ook openbaar delen met anderen? Mail dan jouw verhaal naar info@antonteuben.nl.

Universe is magic and love the key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *