Putin zet Disclosure in de Hoogste Versnelling

Het volgende nieuwsbericht kwam in de publiciteit: “Anunnaki Greater Threat Than Nibiru.” Putin spreekt de waarheid, bevestigt buitenaards contact en de werkelijke situatie op aarde. Wij hopen dat iedereen begrijpt dat dit bericht de ommekeer zal inluiden en ook door alle nieuwsagentschappen is ontvangen.

Lees hier het artikel: https://www.twistedtruth.net/featured/putin-anunnaki-greater-threat-than-nibiru/

In Nederland is er vrijwel niemand die zo uitgebreid onderzoek heeft gedaan naar de binnenkomst van deze planeet in 1982 in ons zonnestelsel met een omlooptijd van ongeveer 3600 jaar en met vele namen  zoals Maldek, Hercobulus, Nibiru enz., dan de zeven redactieleden van SOPN en niburu.nl  in 2003. Wij wisten vanaf 2002 dat deze planeet in een (vastzittende) baan om de zon vloog en geen gevaar meer opleverde voor de aarde. De verwachte passage op 15 mei 2003 bleef uit en was de hoofdreden van het tweede golfconflict in maart 2003. De inval richtte zich op het plunderen van het museum van Bagdad en de Sumerische kleitabletten om daar waarschijnlijk een verklaring te vinden voor het vreemde gedrag van de nieuwe bezoeker in ons zonnestelsel.

Bram Vermeulen, die door Freek de Jonge niet werd begrepen, was naast onze redactie in Winsum één van de weinige Nederlanders die ook het verhaal van de Annunaki en Nibiru heeft onderzocht. Helaas hebben we hem maar één keer kunnen spreken voor zijn overlijden in september 2004.

Labour councillor Simon Parkes, waarmee wij in 2014 contact kregen, kwam met dit opmerkelijke nieuwsbericht in februari 2015 in vele internationale media (behalve Nederland): https://www.express.co.uk/news/world/559949/Vladimir-Putin-Simon-Parkes-alien-Ukraine-Russia-Labour-councillor

Wij kunnen bevestigen dat deze informatie op waarheid berust, houden de reacties nauwlettend in het oog en komen met meer feitelijke informatie.

Universe is magic and love the key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *