PROGRAMMA 9 SEPTEMBER IN WINSUM (UNIVERSAL VILLAGE)

Buitenaards contact in Nederland en België !!

Wereldwijd is er al sinds de homo erectus inter-dimensionaal contact. Door de eeuwen heen hebben de instituties dit verborgen gehouden voor de wereldbevolking. Daar is nu een einde aan gekomen en overal vinden we het bewijs terug en nemen velen hun verantwoordelijkheid om het onder de aandacht te brengen van een steeds groter publiek. Veel mensen begrijpen dat we niet alleen zijn en doen eigen onderzoek. Als een van de oudste ufo-meldpunten wereldwijd zijn wij nu volledig in staat om de hongerige mensen die op zoek zijn naar het ware nieuws met feiten en bewijs uitleg te geven over onze bezoekers en de reden waarom “zij” ons nauwlettend in de gaten houden.

Op 9 september geven wij in de Blauwe Schuit in Winsum (universal village) vanaf 18.00 uur uitleg over de vele bijzondere objecten en onze vredevolle universele bezoekers. We delen de universele kennis wat wereldwijd door onze bezoekers aan de mensheid wordt doorgegeven en de ultieme oplossingen zijn voor de wereldwijde impasse.

Nederland en België spelen een zeer grote rol bij de bekendmaking van dit inter-dimensionale contact en iedereen mag nu weten wat zich in Nederland en o.a. in november 2004 in Winsum heeft voorgedaan boven ons kantoor aan de Lombok. Destijds hebben we dit direct gemeld bij het college en raadsleden in Winsum en regionale media en politie. Inmiddels is bekend dat duizenden mensen in Noord-Nederland dit mochten ervaren waarvan een aantal hun verhaal in Winsum met het publiek willen delen.

Nogmaals nodigen wij de regionale media en college van B & W van gemeente Het Hogeland uit om “dit grote nieuws” aan te horen en hun conclusies te trekken. De  rol van onze media en politiek wordt nu op de proef gesteld…doen ze onderzoek of zetten ze zichzelf verder buitenspel door het grootste nieuws te negeren of verzwijgen. De historie van Groningen en Friesland spelen een cruciale rol in de bekendmaking van het buitenaardse contact wat gebaseerd is op (bron)bewustzijn en vrij is van geloofssystemen en religies.

Zo kunnen we op 9 september onderwerpen aan het licht brengen die samen hangen met het buitenaardse contact en de ontdekking van velen van de term Schumann resonantie en de mogelijkheden tot zelfherstel door de vrije energie in de ether weer te benutten. Onze aarde heeft een hartslag en is een levend organisme die ons alle ingrediënten en levensenergie levert om optimaal te fungeren en weer te ontdekken wie en wat wij zijn.

Programma zaterdag 9 september:

Door wie, van waar en waarom worden wij bezocht? Anton Teuben (van het oudste ufo-meldpunt) en Petra Antoinette geven het laatste nieuws omtrent het buitenaardse contact. Berend Warrink verteld over leven in 3D, 4D & 5D. Wijnand Veldhuizen neemt ons mee in de actualiteit door middel van numerologie. Duncan & Petra komen ons nieuws uit het buitenland brengen. En uiteraard besteden we aandacht aan de hartslag van de Aarde (Schumann resonantie), de mogelijkheden voor het welzijn van ieder levend wezen en onze planeet en zullen wij hier gesprekken over voeren en ervaringen uitwisselen met gasten. De wereld wordt wakker en er ontstaat “Een Nieuwe Aarde” met een vredig, respectvol en liefdevol bewustzijn. Wij dienen onze kinderen in te lichten, dat zijn onze nieuwe empathische leiders.

18:00 uur Anton Teuben – Universal News & de SR
18:45 uur Berend Warrink – Leven in 3D, 4D en 5D
19:45 uur Duncan Robles & Petra Antoinette – Wat is er nu gaande?
20:15 Pauze
20:45 uur Wijnand Veldhuizen – Numerologie & Actualiteit
21:30 uur Erik & Nienke en anderen – Ervaringen
22:15 – 22:30 uur Contact met Anton & Petra

Universe is magic and love is the key

www.schumanninstituut.com
www.schumanninstituut.nl
www.antonteuben.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *