dolfijn frequentie

Prachtig bericht van Edward Sackstein over de mooie taak van de dolfijnen en walvissen

Hallo zielenfamilie!
 
De bodem van alle oceanen is bedekt met sterren. De sterren schijnen door het water de lucht in. De toppen van de bergen en piramides op de bodem van de oceaan worden geactiveerd tussen 21 en 22 november 2022. De sterren zullen signalen door het water sturen en werken met het water van alle oceanen. Een energetische stroming gaat door heel Gaia van oceaan tot oceaan en verspreidt deze energie.
 
Dit zijn de energieën van Gaia’s schepping, de oorspronkelijke energieën waarmee Gaia werd geschapen. Deze energieën komen vrij en stromen nu over de diepste delen van de oceaan. Ze komen ook steeds dichter bij de oppervlakte. Het is alsof Gaia wakker wordt en haar eigen middelen opent om deel te nemen aan het werk dat millennia lang is geblokkeerd. De energieën stromen over de oceaanbodem om deze activiteit op gang te brengen.
Het is als een opening van aanvullende bronnen van energie, informatie en tijdlijnen van creatie. Walvissen en dolfijnen zijn hier een zeer actief onderdeel van. De Gaia-rasters sturen en begeleiden deze stromen.
 
De walvissen waren de bewaarders van deze frequenties. Ze hebben de frequenties voor deze tijd bewaard.

Er gebeurt veel werk op het diepste niveau omdat walvissen heel diep kunnen duiken. Ze zijn zo gemaakt om deze energetische stromen te kunnen ontketenen en naar de oppervlakte te brengen.

De frequenties zijn verbonden met de hartenergie en de energie van liefde. De stroom is verbonden met en stroomt uit Gaia’s hartchakra. De stroming komt steeds dichter bij het oppervlak. Dit is het werk dat ons zal verenigen met Gaia, en de mensheid zal deel uitmaken van dit proces.
Beide hemisferen van Gaia doen mee om de stroom in evenwicht te brengen. De stroming balanceert ook de hemisferen op een ander niveau. Deze roterende beweging zal een stroom creëren die omhoog gaat van de bodem van de oceaan naar het oppervlak en wordt verspreid door de zeedieren, zodat de landdieren deze stroom naar een hoger niveau kunnen tillen. Al het oceaan- en zeeleven zal aan dit proces deelnemen. Walvissen zullen degenen zijn die de energieën uit de diepten van de oceaan halen en de andere oceaanwezens zullen de energieën over het oppervlak verspreiden.
Deze energiestroom zal in je DNA ontwaken, oeroude oorspronkelijke strengen die zo lang geblokkeerd waren. Deze strengen zullen samen met de stroom gaan werken, zodat jullie Ascentie verder kan gaan in dezelfde ascensietijdlijn als Gaia.
 
Zonder al deze energie die van de bodem van de oceaan komt en wordt gezuiverd terwijl deze omhoog rijst, zou je niet in staat zijn om tot de diepte van je DNA-geheugen of DNA-opslagplaatsen te komen. Dat is een oeroude energie. Gaia en alle anderen op Gaia werden met deze energie tot leven gewekt. Dit is de zuiverste en krachtigste energiekracht die ieder van jullie in je cellen heeft, en nu zal het voor jullie beschikbaar zijn om je vermogen om sneller te Ascenderen te vergroten. Claim de kracht van het werken met deze energie.
 
Universe is Magic and Love is the Key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *