Pleiadiaanse schotel boven Winsum

Toen een aantal weken geleden door vele getuigen deze klassieke vliegende schotel zich liet zien boven vele plaatsen en Winsum waar we als meldpunt zijn gevestigd, werd dit opgepakt door diverse sites en WinsumNieuws.nl, die hier al jaren aandacht aan besteed. Ook bij RTV Noord kwamen berichten over het object, vroegen zij in hun radioprogramma naar getuigen en het bekende oranje VW-busje van de reizende reporters stond inmiddels voor mijn deur. Ze kregen geen contact met mij en zijn toen naar de Winsumer markt gegaan. Ze hebben daar wat mensen geïnterviewd wat resulteerde in een onzin-stukje. Er zijn getuigen die zich bij mij hebben gemeld en contact hebben gezocht met RTV Noord, echter deze getuigen zijn niet meer aan het woord gekomen en zo werd alles afgedaan als onzin en weer keurig onder het vloerkleed geschoven.

Na dit voorval heb ik direct contact opgenomen met de eindredacteur van RTV Noord die mij verklaarde dat er geen aandacht wordt besteed aan dit soort meldingen en voorvallen, ook al zijn vele mensen er getuige van. Mijn vraag was toen of hij zich met deze uitspraak wel realiseerde dat de kijkers worden afgeleid en redacties een verantwoordelijke taak hebben om hun kijkers te informeren en feiten te laten zien. Stel je eens voor wat er was gebeurd als er serieus aandacht aan was besteed door de noordelijke media en wat dat landelijk teweeg had kunnen brengen.

Meldingen van contact met Pleiadians

Met vrijwel volledige zekerheid en verklaringen van getuigen weten we nu wat mensen in Winsum en meerdere plaatsen hebben gezien. Over de hele wereld zijn talloze meldingen van contact met Pleiadians en vanaf het moment dat ik meldpunt werd, kreeg ik uit Nederland meldingen dat er vanaf ongeveer 1979 ook contact was gemaakt met vele landgenoten. Eén van de meest bekende mensen die claimde contact te hebben, is de Zwitser Billy Meier die vanaf zijn vijfde jaar werd benaderd.

https://web.archive.org/web/20151115222930/https://www.youtube.com/watch?v=z16B3IP1Bbg&feature=youtu.be

Zijn contact met de Pleiadiaanse vrouw Semjase en de berichten die hij van haar kreeg werden wereldbekend: http://billyforkids.info/semjase.html. Echter ook in Nederland zijn er talloze mensen die  een verbinding voelen met dit sterrenstelsel en een aantal landgenoten hebben ook aangegeven contact te hebben met Semjase.

De schotel die hier werd gezien lijkt als twee druppels water op de objecten die zich in Zwitserland vertonen en steeds meer mensen claimen telepatisch contact met deze objecten

Universe is magic and love is the key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *