PERSBERICHT: Verleg je aandacht naar de oplossingen

PERSBERICHT

Verleg je aandacht naar de twee oplossingen: Weten wie je zelf bent (universeel wezen, pure liefde en soeverein) en Buitenaards leven en contact

In deze voor de mensheid zeer verwarrende tijd zullen wij de positieve kanten en oplossingen die er zijn massaal belichten om de mensheid te ondersteunen naar de nieuwe aarde die er komen gaat. Wij weten inmiddels dat…. Universe is magic and love the key en iedereen dit mag ontdekken.

Het huidige nieuws dat wij sinds maart jl. horen, is slechts op één onderwerp gericht, wat onnodig veel angst en ellende heeft gecreëerd. Nieuwe feiten over hoe we zelf onze gezondheid kunnen reguleren en ons zelfgenezend vermogen kunnen activeren middels onder andere de Schumann resonantie, worden bewust achtergehouden door de WHO en het RIVM, de politiek en media. We constateren dan ook dat de media en de politiek de hoofdschuldigen zijn van de huidige impasse waarin we zijn beland.

Intergratie Schumann frequentie

Middels het integreren van de Schumann frequentie ontdek je weer wie jezelf bent en dat we een onderdeel zijn van het universum. Dat we overgaan van een wereld gebaseerd op angst naar liefde, en van homo sapiens naar homo galacticus. De hoofdreden waarom dit niet massaal wordt bekendgemaakt is uiteraard geld. Farmaceuten blijken meer macht te hebben dan onze overheden en ze beheersen de media om publicaties tegen te houden die essentieel zijn voor de gezondheid van de planeet en zijn bevolking.

Nogmaals doen wij een oproep aan onze journalisten en bestuurders om nu de knoop door te hakken en te beseffen dat er groter nieuws is dan mondkapjes, virussen en vaccins en de oplossingen klaarliggen die deze maatregelen per direct een halt kunnen toeroepen.

Het grootste nieuws wat al tientallen of eigenlijk honderden jaren wordt verzwegen is dat wij universele, soevereine wezens van pure liefde zijn. Velen van jullie die dit al weten, weten ook dat er contact is met andere liefdevolle bewoners van het universum die ons in dit proces van herinnering ondersteunen. Inmiddels wordt contact door tienduizenden en misschien wel honderdduizenden landgenoten ervaren. Deze vrede- en liefdevolle en op mensen-lijkende universele wezens delen op dit moment hun universele kennis en inzichten met steeds meer wereldburgers die daar veel baat bij hebben.

Het nieuws dat er contact is met bewoners elders uit het universum kan de mensen van planeet aarde weer uitzicht geven op een betere toekomst. Wij weten inmiddels al jaren dat velen van ons zelf vanuit andere plekken van het universum komen en dat we blij mogen zijn met hun hulp en technologie die ons de mogelijkheid geven om verder te evolueren. Vele met name jonge mensen zijn echter radeloos, leven teruggetrokken of zijn gedwongen aan de medicatie gezet omdat ze hierover vermelden. Wij komen massaal op voor deze mensen en doen dat samen met o.a. Eva van Zeeland en iedereen die het verder wil delen. Bekijk hier het persbericht van de OPN

Media-Alarm 2-11 Brief voor Mark Rutte en landgenoten

Deel zoveel mogelijk dit persbericht

Wij verzoeken iedereen die ook weet wie we werkelijk zijn en dat we niet alleen zijn, dit persbericht te ondersteunen en zoveel mogelijk te verspreiden en te delen. Wij zijn het nieuws en als andere nieuwsorganen het verder vertikken, laten we dan met elkaar bekendmaken wat werkelijk allemaal in dit landje gaande is. Het Ministerie van Defensie zegt dat er geen UFO-files in Nederland zijn, terwijl wij weten dat juist in ons land er talloze feiten en gevallen bekend zijn. 

Nogmaals verleg je aandacht, het nieuws wat garant staat voor een betere toekomst is weten wie je zelf bent (universeel wezen, pure liefde en soeverein), buitenaards contact en de kennis die daarbij beschikbaar komt. Wij werken hier al jaren mee om onszelf in optimale fysieke en geestelijke conditie te houden en klaar te staan met universele kennis om de mensheid optimaal te begeleiden.

Al bijna 20 jaar hebben wij media, politiek en wetenschap ingelicht over dat wij zelf deze universele wezens zijn en de bijzondere universele, interdimensionale gebeurtenissen die in Nederland en Winsum hebben plaatsgevonden. Tot dusver werd dit genegeerd of als onzin afgedaan.

De sleutel ligt bij onszelf, dus reageer ook als je de waarheid en het echte nieuws publiekelijk wil maken.

Heb vertrouwen en onthoud… Universe is magic and love the key

Anton Teuben

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *