Open uitnodiging aan de inwoners van heel Noord-Nederland en Winsum (Universal Village)

Namens de leden van het Schumann Instituut nodig ik, Anton Teuben, inwoner van Winsum, u allen van harte uit voor een informatieve en openhartige bijeenkomst op zaterdagavond 16 maart in “De Blauwe Schuit”.

Het Doel van deze bijeenkomst:

Graag leg ik en onze gasten uit waarom het Schumann instituut in Winsum is gevestigd en waarom wij solidair zijn met alle burgers die twijfels hebben over het huidige regeringsbeleid (Europees beleid, wereldbeleid) w.o. het stikstof-, energie-, klimaat-, gezondheids-, economie-, militair-, justitiebeleid, etc.

Tevens lichten wij de handelwijze van instituties toe, waardoor burgers zich steeds meer in het nauw gedreven voelen en onze mooie planeet aarde met al het leven in gevaar wordt gebracht.

Uiteraard maakt u kennis met de mogelijkheden van vrije energie zoals de Schumann Resonantie: wat deze inhoudt en wat je ermee kunt. Vanzelfsprekend hoort hier ook een praktische oefening bij, zodat u dit direct thuis kunt toepassen. Ook het UFO fenomeen en onze Buitenaardse vrienden in het universum komen aan bod. Dit nieuws zal de komende tijd veel zendtijd krijgen, omdat meer dan de helft van de wereldbevolking er al van op de hoogte is.

Ons Uitgangspunt:

Als mensen dienen wij met name in deze tijd, nu, schouder aan schouder te staan om onszelf, onze kinderen en onze planeet aarde te redden en weer op te bouwen. Dit is mogelijk door vanuit onszelf blijvend te zoeken naar en inhoud te geven aan wat ons aan kennis werd en is onthouden. Dit allerbelangrijkste nieuws van dit moment deelt het Schumann Instituut op 16 maart met iedereen met een open mind en verantwoordelijkheidsgevoel en willen we ons graag richten op de jeugd. Hiervoor hebben we uit onze eigen team Leon van 22 jaar die zijn verhaal komt doen.

Van harte verwelkom ik u allen graag in “De Blauwe Schuit”, samen met de leden van het Schumann Instituut. Samen met veel wakkere mensen zien wij uit naar een informatieve en ontspannen avond waar veel puzzelstukjes op de plaats vallen en veel angsten en zorgen in een positiever, vrede en liefdevoller perspectief kunnen worden geplaatst.

Een avond om niet te missen en in te zien dat er grote veranderingen plaatsvinden, zodat we met vertrouwen en hoop mogen uitkijken naar een betere toekomst voor onze kinderen als we nu onze verantwoordelijkheid nemen.

De Schumann resonantie cursus is tevens in het weekend van 23 en 24 maart in “De Blauwe Schuit” te Winsum. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.schumanninstituut.com/nl/calendar

Tot zaterdag 16 maart in “De Blauwe Schuit”, Warfstraat 1, 9951 BS Winsum (Universal Village)

Aanvang: 19.00 uur

Zaal open: 18.15 uur

Entree: Vrije donatie aan de deur

Opgave is noodzakelijk via onze agenda of via de mail info@schumanninstituut.nl

Hartverwarmende groet in Liefde verbindend,

Team Schumann Instituut

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *