Overig nieuws van groter belang voor de mensheid dan wat gesubsidieerde media ons biedt

Op dit moment komen talloze mensen er achter dat er iets niet klopt nadat ons weer maatregelen worden opgelegd die inhumaan en ongerechtvaardigd zijn. Groeiende aantallen mensen stellen vragen over wat er in de vaccins zit, of de lockdown en mondkapjes wel nut hebben en beseffen nu dat wat de mensheid wordt verplicht, niet langer kan worden getolereerd.

Wereldwijd groeit de groep van experts, wetenschappers, journalisten en burgers die naar buiten treden met een ander geluid. Echter hun gedeelde boodschap wordt wereldwijd verzwegen door de gecontroleerde media.

 De oplossingen die zij naar buiten brengen kan het leven van vrijwel iedere wereldburger op positieve manier beïnvloeden. Kennis over onder andere het zelf-genezend vermogen, het belang van een positieve mindset en de vrije energie (De Schumann Resonantie). Waarom mag deze kennis de mensheid niet massaal bereiken?

Interview bij Omroep Het Hogeland door hoofdredacteur tegengehouden

Wat er op 3 december gebeurde bij Omroep Het Hogeland is een voorbeeld van hoe het in de huidige media gaat, welke informatie niet massaal naar buiten mag komen en welke taak de hoofdredacteuren hebben.

Interview bij Omroep Het Hogeland door hoofdredacteur tegengehouden.

Donderdagmiddag 3 december om twee uur zou ik geïnterviewd worden door Piet Tuinman en Johan Patje over de huidige situatie in Nederland, tenminste dat was mijn gedachte. Het bleek echter dat het alleen mocht gaan over de vele onbekende objecten boven Groningen en buitenaards contact. Dat ik de situatie in Nederland zou bespreken werd door de hoofdredacteur tegengehouden om redenen die in het programma door van der Meent, duidelijk verstaanbaar werden gegeven.  

De voornaamste reden was dat mijn visie op de huidige situatie de volksgezondheid in gevaar zou kunnen brengen. Na deze verklaring werd ik opgebeld en mocht ik mijn kant van het verhaal vertellen. Uit diverse reacties bleek echter dat ik niet goed te verstaan was. We hebben zelf een opname van de uitzending gemaakt waarop mijn hele reactie te horen is. 

Schumann Resonantie

Zoals wij en gelukkig steeds meer mensen weten speelt de Schumann Resonantie een belangrijke rol bij de gezondheid, het activeren van het zelf genezend vermogen, en biedt het dan ook een vrijwel kosteloze oplossing voor vele grote gezondheidsproblemen. Het is wetenschappelijk bevestigd, maar wordt nog te weinig opgepakt door de media en de politiek en de vraag is waarom. 

Wederom volgen we het grote geld en komen uit bij instituties zoals WHO en RIVM, bekend met de mogelijkheden van de Schumann Resonantie maar deze kennis verzwijgen. De enige motivatie kan geld betekenen en de wereldbevolking kwetsbaar houden om zo medicatie te verkopen, terwijl dit met vrije energie zou kunnen worden worden opgelost. Iedereen die pretendeert nieuws te brengen, daar mag je van verwachten dat ze hun verantwoordelijkheid nemen en hierover vragen gaan stellen.

Wij nemen de verantwoordelijkheid op ons om de mensen te blijven informeren. Samen op weg naar een vredige, schone, respectvolle, gezonde, liefde en compassievolle planeet. Velen snappen langzamerhand dat er meer nieuws is dan wat ons wordt aangeboden. Daarom voor wie meer wil weten volg ons via www.antonteuben.nl en www.schumanninstituut.nl en op onze Facebookpagina Anton Teuben en Schumann Instituut.

Met hartelijke Groeten, 

Anton Teuben

Universe is magic and love is the key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *