Over mij

Beste lieve  mensen ….We hebben groot nieuws

Sportvrienden, oud-collega’s, cliënten, werknemers uit de tijd van Walk In en modegroep’93  en de vele oude contacten die ik weer mag ontmoeten; Jullie hebben mij in alle eerlijkheid je verhaal  verteld en hebben mij inzicht en kennis gegeven wat op geen enkele universiteit te leren is.

Velen van jullie zijn al op de hoogte van mijn verleden en onderzoek en weten ook dat het de allerhoogste tijd is dat de juiste informatie bij de mensen komt. Het grote nieuws zijn onze eigen ervaringen en de gebeurtenissen die wij met elkaar met name rond Groningen hebben meegemaakt.

Ik wil jullie vragen om gezamenlijk weer de mensen te bereiken en het zwijgen te verbreken wat we allemaal met elkaar weten. Wij zijn het nieuws en de nieuwe media. Al vanaf 2002 hebben we media en internet collega’s de kans gegeven om het ware verhaal uit Groningen onder de aandacht te brengen. Tessa Koop (mede-oprichter van wanttoknow.nl) was de enige en verbleef een week bij de redactie in Zuidlaren.

Laten we zoveel mogelijk met elkaar verbinden, met name voor al die mensen in Nederland en wereldwijd die in een isolement zijn geraakt, aan de medicijnen zijn gezet of voor gek worden verklaard.  Ze kregen – net als wij- te maken met een wereld van onbegrip en onwetendheid. Dit kunnen wij nu veranderen door niet langer te wachten maar verder te koppelen.

Mijn advies is vermijd de tv, radio, kranten en sites die het meest essentiële weglaten en twijfels creëren of sta erboven.  Je weet wat je weet en laat je niet (langer) misleiden.

Vooral voor de nieuwe vrienden die zich aanmelden nog even een kort overzicht van mijn leven. Laten we met elkaar Facebook schoonvegen en verder verbinden met onze kennis, intentie en ervaringen.

Anton

 

Mijn leven tot dusver

Mijn naam is Anton Teuben en ik ben geboren in Sappemeer in 1949. Ik heb 43 jaar onderzoek gedaan naar het UFO-fenomeen en buitenaards leven. Rond 1985 begon ik naar buiten te treden als UFO-meldpunt uit nieuwsgierigheid en om de mensen uit te leggen dat deze objecten weldegelijk bestaan. Ik was in het bezit van het bewijs van de Duitse UFO’s. Bij de bekendmaking van UFO’s  en buitenaards leven komen we ook in contact met de technologie die wordt gebruikt. Met UFO-technologie was het gebruik van fossiele brandstoffen en kernenergie al rond 1950 overbodig. De natuur, Tesla en Viktor Schauberger leverden het resultaat. Uiteindelijk draait de hele cover-up om geld en dat wij blijven produceren en consumeren.

In de 28 jaar als meldpunt heb ik duizenden mensen gesproken uit alle rangen en standen en met zeer uiteenlopende ervaringen en kennis. Uit deze gesprekken en mijn eigen ervaringen is mij en velen met mij duidelijk geworden dat we uiteraard niet alleen zijn en buitenaards contact een feit is. Vanaf 1992 stopte ik met de kledingzaken om verder op zoek te gaan naar het hele fenomeen over vreemde objecten en buitenaards leven. Inmiddels had ik een nieuw bedrijf en stond ik op grote luchtvaartevenementen in binnen- en buitenland en kwam ik als meldpunt met steeds meer mensen in contact.

In 1992 was ik in Koeweit vlak na de eerste Golfoorlog en kwam ik in contact met het fenomeen van psychische wapens. In de jaren die erop volgden bezocht ik vele militaire basissen en steeds meer puzzelstukjes vielen op z’n  plaats. Tevens kwam ik erachter dat vele basissen zijn bezocht door objecten die niet van deze wereld zijn en o.a. ons belachelijke kernwapenarsenaal in de gaten houden. Inmiddels is het bekend dat deze objecten ons en de aarde in de gaten houden en voorkomen dat we onszelf vernietigen.

Vanaf 1995 veranderde de wereld snel, steeds meer mensen ontdekten de digitale snelweg, de mobiele telefoon en masten deden zijn intrede, we gaan van een handvol tv-zenders naar tientallen en honderden radio en tv-zenders en in de lucht zien we de chemtrails verschijnen. Hierover verschijnen verklaringen dat we worden beschermd voor de straling van de zon, maar inmiddels zijn velen erachter gekomen wat de werkelijke bedoelingen zijn.

In de jaren tussen 1995 en 2001 ontdekte ik het een na het ander wat ik met vrijwel niemand kon bespreken. Het meest essentiële was de term Schumann resonantie en de ontdekking dat deze trilling aan het oplopen was sinds de negentiger jaren. Uiteindelijk trof ik in Winsum (Groningen) een aantal mensen die net als ik ook argwaan kregen over de situatie in de wereld, wat werd bevestigd door de moord op Pim Fortuyn en 9/11.

Er vormde zich een groep van 12 mensen. Na tientallen jaren van onderzoek ontstond SOPN (Soeverein Onafhankelijk Persbureau Nederland, vanaf 2002)  Hieruit ontstond Niburu.nl met de informatie die we hadden verkregen met ons onderzoek en de universele informatie vanuit het UFO- meldpunt en de vele duizenden mensen die ons hun ervaringen hadden verteld.

In de laatste 12 jaren hebben we miljoenen mensen wereldwijd bereikt en nog eens duizenden ontmoet en waren we overal bovenaan te vinden in Google. Via SOPN (lijst19) hebben we meegedaan aan de landelijke verkiezingen in 2012. De insteek was geen politiek bedrijven maar informatie en oplossingen te verstrekken aan de bevolking t.a.v. Schumann resonantie en gezondheid, vrije-of natuurzuivere energie, een basisinkomen voor iedereen en ook de volledige openheid over buitenaards contact. SOPN scoorde bijna tweemaal zoveel stemmen als Hero Brinkman, ondanks het feit dat er vrijwel geen aandacht aan ons in de media is besteed. In de stukken die in de krant verschenen werden we vaak afgedaan als de ufo-partij.

Het is niet moeilijk om te constateren, vooral voor de vele tienduizenden die ons al jaren volgen, dat er is geprobeerd Niburu, SOPN en mij persoonlijk in diskrediet te brengen. Dat begon al in 2003. Hoe we de jaren die erop volgden zijn doorgekomen is me nog steeds een raadsel. Het absolute hoogtepunt was de coupe in maart 2012 toen .co in de lucht werd gebracht. Vanaf 22 februari van dit jaar werd dat nog eens overtroffen door vanuit het buitenland ons de toegang te ontnemen met de overname van niburu.nl,  niburu.health.nl en sopn.nl en daar alle belangrijke info van te verwijderen waar tientallen jaren aan is gewerkt. Sites die nu de naam Niburu dragen of aan doorverbinden en zijn gekoppeld adviseer ik te vermijden. De mensen die hier nu gebruik van maken zijn geen tientallen jaren ufo-meldpunt, klokkenluider (sinds 2002 van chemtrails, straling, Monsanto, vaccinaties en de oplossing daartegen) hebben geen onderzoek gedaan naar de planeet Nibiru, Schumann resonantie of het zelf genezend vermogen en verschuilen zich achter hun onrechtmatige verkregen sites. Hun tijd zit er nu bijna op.

Ik kan nu niet anders dan mijn eigen naam te gebruiken, omdat ik en velen achter de informatie staan die we voor een groot deel middels presentaties naar buiten brengen. Wij (het oude team aangevuld met vele noorderlingen en ervaringsdeskundigen) behalve Robin die ons jaren heeft voorzien van nieuws op niburu.nl gaan verder op antonteuben.nl. We overvoeren u niet met allerlei informatie wat al jaren wordt gegeven maar richten ons met name op de feiten en informatie die ons verder naar de nieuwe aarde leiden. Daarbij vermelden wij zeker de ervaringen van enkelen van ongeveer 15.000 landgenoten en miljoenen wereldburgers die al genieten van universeel contact.

Wij bereiden ons rustig en met behulp van de ons geleverde kennis voor om op het juiste moment volledig klaar te staan. We vergeten het verleden, staan in het nu en hebben compassie voor diegenen die mij, mijn vriendin en dochter en vele anderen vreselijk hebben benadeeld. Het is wrang dat het werk van honderden vrijwilligers in het hele land wordt overgenomen door mensen die andere intenties hebben en die informatie en kennis missen wat juist het bewustzijn opent.

Mijn en onze intentie is dat iedereen zelf mag bepalen wat waar is en zelf de keuze maakt. Wij geven u weer informatie veelal door presentaties en cursussen wat van belang is voor een betere, gezonde, gelukkige en liefdevolle toekomst voor ons allemaal.

Bedankt iedereen, die vanaf 2001 hebben meegewerkt en meegeholpen tot 22 februari 2014, dat we samen zo ver zijn gekomen. Het is nu weer tijd om verder te gaan. Ik hoop jullie weer te ontmoeten op antonteuben.nl, presentaties en Schumann cursus om onze intenties verder alle kracht bij te zetten.

Laten we niet meer wachten, wij zijn de media en brengen ons eigen nieuws en waarheid.

Anton Teuben

Universe is magic and love is the key

Anton Teuben

Anton Teuben

Schumann Instituut