Oudste UFO-Meldpunt heeft bewijs over buitenaards contact in het Roswell van Nederland… Groningen. (deel 1)

In Roswell stortten in 1947 een aantal objecten neer waarvan een wezen(ebe) nog een tijdje in leven bleef. Roswell is inmiddels een toeristenattractie geworden gebaseerd op slechts een voorval. Roswell wordt nu al tientallen jaren gebruikt als afleiding van de talloze wereldwijde bewijzen dat we worden bezocht en wordt in vrijwel alle programma’s UFO’s en buitenaards contact benoemd (Discovery en National Geographic). De luchtmacht bracht dit voorval direct in twijfel en het werd afgedaan als ballonnen. Twijfels zijn er niet meer bij de mensen die nauwkeurig de berichtgeving hebben gevolgd en de vele verklaringen van militairen hebben gezien die pas op hun sterfbed de waarheid hebben verteld en er eerder niet over konden en mochten spreken op straffe van.

Groningen levert meer bewijs en feiten over buitenaards contact dan Roswell

Er zijn dan weliswaar geen berichten bekend dat er een object is neergestort en er een alien is gevonden, maar we hebben uit Noord-Nederland meer meldingen, bewijs en feitelijk materiaal in de vorm van foto’s, film, video’s en de tienduizenden getuigen, waarvan de meesten nog in leven zijn in tegenstelling met Roswell. Bij velen die de objecten hebben gezien openbaarde zich daarna nog veel meer. We worden elke dag overvallen met talloze nieuwsberichten vooral via internet die ons constant afleiden van wie we zijn en wat er zich in ons land heeft voltrokken.

Vanaf 1985, toen ik startte met mijn meldpunt en met een luchtvaartwinkel op vliegveld Eelde, kwamen de berichten binnen. Het is nu 2018 en we hebben het bewijs en de feiten dat er sinds 2000 met vele noorderlingen contact is gemaakt. De meest voorvallen concentreren zich rond Groningen en Winsum waar wij gevestigd zijn. We hebben dus niet één voorval zoals in Roswell in 1947, maar tientallen en kunnen onomstotelijk bewijs leveren dat er via telepathisch en fysiek contact universele kennis is overgedragen. Iedereen mag dit weten. Het is van levensbelang voor iedereen en voor ons schip… de Aarde met al haar bewoners. Wij willen niet de illusie wekken dat er alleen contact is in het noorden van het land. Bij ons zijn honderden andere gevallen bekend uit Nederland en België, waar ook met zekerheid bewust contact werd gelegd met bepaalde personen. We weten dat dit zich wereldwijd aan het manifesteren is.

Vreedzaam bezoek

Aangezien we na uitvoerig onderzoek vanaf 1985 zelf hebben kunnen vaststellen dat er nooit enig onderzoek is gedaan vanuit de media, politiek en wetenschap, kunnen we zelf de gemakkelijke conclusie trekken dat we in Noord-Nederland te maken hebben met buitenaardse voertuigen en vreedzame bemanningen, want we staan er nog om onze bevindingen met jullie te delen. Laten we daarmee nog even stilstaan bij deze woorden van Clifford Stone en vele anderen “They walk among us and you would even noticed the difference“.  Wij zijn hiervan op de hoogte en deze liefdevolle op ons gelijkende bezoekers uit het universum hebben hun steun, liefde en kennis met velen gedeeld, alleen worden deze mensen door anderen niet geloofd. We brengen daar verandering in. Het nieuws zijn wij zelf en iedereen die wil dat Disclosure plaatsvindt, dient te beseffen dat de openbaring daarvan bij ons gezamenlijk ligt. Hoe meer we verbinden, respecteren en samenwerken des te sneller komt de waarheid aan het licht. Wij zijn zelf het bewijs en laten we dat niet langer laten bepalen door anderen, nu we weten hoeveel er voor ons wordt verzwegen.

Piloot ontmoet objecten boven vliegveld Eelde 1997

Objecten boven Hoogkerk en vele andere plaatsen

UFO's boven Hoogkerk

Lichtwezens in Groningen

lichtwezen being of light

Inwoners van Groningen hebben een van de mooiste foto’s ooit van een lichtwezen gemaakt en leverden het bewijs van het bestaan ervan.

Vele Groningers kregen in de afgelopen tientallen jaren de meest bijzondere ervaringen te verwerken. Van de duizenden meldingen was dit een van de meest opvallende. Op talloze foto’s verschenen vanaf het jaar 2000 energiebollen, ook wel orbs genoemd. Wat deze familie echter meemaakte en op de foto heeft vastgelegd is wel heel bijzonder. Er zijn vliegende objecten en andere verschijningen waargenomen die bevestigen dat er meer realiteiten/dimensies zijn en daarvan is over de hele wereld ontelbaar veel beeldmateriaal te vinden. . . Lees meer

Voor 28 april a.s. geven we nog meer bewijs over de aanwezigheid van vreemde objecten die zich onzichtbaar kunnen maken voor de radar, vreemde bewegingen maken die voor vliegtuigen onmogelijk zijn, zich geluidloos voortbewegen en die worden bestuurd door een intelligentie en bewustzijn waar iedereen nu toegang tot kan hebben door zelf onderzoek te doen en zich ervoor open te stellen. Over enkele dagen verschijnt deel 2 met meerdere beelden.

Lees hier meer over Het Wonder van Groningen Deel 3 op 28 april 2018.

Deel 2: Oudste UFO-Meldpunt heeft bewijs over buitenaards contact in het Roswell van Nederland… Groningen
Deel 3: Oudste UFO-Meldpunt heeft bewijs over buitenaards contact in het Roswell van Nederland… Groningen

Universe is magic and love the key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *