cannabis

Ouderen omarmen massaal wietolie

Senioren ontdekken massaal wietolie en WHO verklaart dat marijuana niet als drug kan worden beoordeeld/ingeroosterd.

Ouderen ontdekken de mogelijkheden van wietolie en de vraag wordt snel groter. WHO doet uitspraak over medicinale marijuana.

Elke donderdagmiddag biljart ik (Anton) met een paar bewoners van de seniorenflat in Winsum. Van hen hoorde ik dat de helft van de senioren in die flat de wonderbaarlijke genezende mogelijkheden ontdekken van wietolie en er wekelijks meer mensen dit proberen. Met eigen ogen heb ik gezien dat mensen die waren opgegeven binnen een paar weken weer volop meedraaien en hun partijtje biljart met plezier spelen. Mensen die ook wietolieproducten willen uitproberen en diegenen die het in het verleden via onze webshop bestelden adviseren wij om dat nu te doen via Suver Nuver bij http://socialclub.frl. Ook de WHO komt met de verklaring dat marijuana geen vervelende gezondheidsrisico’s met zich mee brengt en niet als drug kan worden ingeroosterd. Dit bericht vonden we vandaag op RussiaToday en we wachten af of de mainstream media in Nederland hier ook aandacht aan besteden.

Wij richten ons op het nieuws, cursussen en presentaties en een bredere verbinding met mensen met dezelfde intenties en doen dat voor onze kinderen, een betere gezondheid voor iedereen en onze planeet.

Nog 2 links over medicinale cannabis:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *