Oude beschavingen Buitenaards contact

Oude beschavingen en buitenaards contact (deel 1)

Wie lieten aanwijzingen, tekeningen, artefacten enzovoort achter: bezoekers uit de kosmos of, zoals veel legenden verhalen, de oude beschavingen die lang voor de onze al op Aarde bestonden…
Nieuws omtrent geheimzinnige vliegende schijven verschenen niet alleen in de 20e eeuw. Speciale objecten in de lucht werden geschilderd door holenmensen, maar ook door middeleeuwse Italiaanse schilders en Iconografen. Op muren van grotten staan, naast jachtscenes, ook schijfvormige objecten die boven dieren hangen. In Niaux, Frankrijk, is een tekening van een enorm figuur met een ronde helm op het hoofd.

Ze waren hier lang geleden al

Zelfs de Egyptenaren zagen mysterieuze objecten, blijkt uit de gegevens. In 1450 v. Chr was farao Tutmosis III zo onder de indruk van een fenomeen in de lucht, dat hij een schrijver opdracht gaf e.e.a. op te schrijven: “In de derde wintermaand en op het 6e uur van de dag zag de schrijver van het Levenshuis een naderende cirkel van vuur. Het had geen ogen. Zijn adem kwam uit zijn mond. Zijn lichaam was 5 meter lang en 5 meter breed en hij was stil…” (zie ook onze serie over Egyptische farao’s en goden)

Vliegende schijven verschenen ook ten tijde van de heerschappij van Romeinse keizers, en in nagenoeg elke eeuw staan in de annalen beschrijvingen van het fenomeen dat nu bekend staat als UFO’s. In 1254 zag een Franse kroniekschrijver een object, dat hij als volgt beschreef: “Het was een groot schip met elegante vormen en een wonderlijke kleur…” In 1561 zag een menigte mensen In Neurenberg vliegende ballen en piramiden! De beroemdste observatie van het UFO-fenomeen vond plaats in Californië in 1896; de mensen zagen een object waaronder een verblindend licht verscheen: getuigen in diverse steden bevestigden dit.

Aanwijzingen in de Bijbel

Aanwijzingen in de bijbel
Wetenschappers ter zake bestuderen eveneens zorgvuldig Bijbelfragmenten die volgens hen betrekking hebben op dit fenomeen. Het boek Ezechiël beschrijft een ontmoeting met Gods voertuig. Op verschillende tijden hebben onderzoekers getracht een “koets” te construeren, gebaseerd op Ezechiëls beschrijving. Ieder keer representeerden de tekeningen een interstellair schip zoals we ons dat vandaag de dag voorstellen. Het Nieuwe Testament bevat eveneens een beschrijving van het object.

wordt vervolgd

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *