Oproep Getuigen UFO's in Gorredijk (Friesland)

Wellicht heb je het al gehoord, maar de bekendheid van UFO’s in Friesland wordt weer in het licht gezet. Dit is een mooie mogelijkheid om mensen weer met elkaar te verbinden. Het is namelijk bijna 50 jaar geleden dat er in Gorredijk, een klein plaatsje in Friesland, in 1974, felle lichten en objecten in de lucht te zien waren. Dit werd toen wereldnieuws waarbij zelfs Amerika betrokken was.

In 2011 heeft Omrop Fryslān hier uitgebreid aandacht aan besteed door in samenwerking met Anton Teuben, die toen al 30 jaar UFO meldpunt was, een korte documentaire gemaakt. Hieronder kan je de documentaire bekijken.

Oproep getuigen UFO's in Gorredijk

Nu stelt het museum Opsterlân een tentoonstelling samen over de gebeurtenissen in Gorredijk. Ze willen half januari volgend jaar open gaan en vragen getuigen van dit fenomeen om eventuele tekeningen, beeldmateriaal, dagboek verhalen over wat ze gezien hebben of hen verhaal te mailen.

Uiteraard willen wij hier ook aan meewerken, zodat er steeds meer bekend wordt dat we liefdevolle vrienden in het universum hebben. Dit om de kinderen en mensen die deze kennis al hebben en in isolement geraakt zijn weer te verbinden met anderen die soortgelijke ervaringen gehad hebben.

Vandaar ook dit artikel met de oproep dat getuigen zich kunnen melden. Gelukkig heeft Anton, in al die jaren van UFO meldpunt te zijn geweest, mogen ontdekken dat dit fenomeen zich over het hele land voordoet en het ook tot buiten de landsgrenzen van Nederland zich vertoont. Overal op onze aarde worden ze gezien. Onze aarde is altijd al bezocht geweest en wordt tot de dag van vandaag nog steeds bezocht. Dus mensen hoeven niet meer bang te zijn om zich te uiten, omdat er vele mensen zijn die dit kunnen ondersteunen.

Via onze Energy Updates kan je in contact komen met gelijkgestemden. Uiteraard kan je jouw verhaal, tekeningen, beeldmateriaal ook bij ons kwijt via onze meldpunt.

We raden aan om altijd kopieën van jouw beeldmateriaal te delen en het originele zelf in bezit te houden.

Via deze link kan je de oproep vanuit Friesland beluisteren.

Ook de fragment van Taede Smedes en Jan de Vries over de hernieuwde interesse in ufo’s op NPO 1 kan je hier bekijken.

Anton Teuben geeft volgend weekend (22 & 23 juli 2023) uitleg over het UFO Fenomeen, ook wel Lichtschepen genoemd, op het ParallelFest in Drachten. Tickets zijn te koop via deze link.

Vergeet niet: Universe is Magic & Love is the Key!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *