Piloot UFO melding

Objecten boven Groningen 1. Piloot krijgt gezelschap van lichtbollen

Duizenden meldingen hebben wij de laatste tientallen jaren mogen ontvangen van betrouwbare mensen uit alle lagen van de bevolking. De meest bijzondere licht ik er de komende weken uit. Dit overkwam een van mijn beste vrienden in 1997 wat het begin was van een reeks ontdekkingen wat zich in het luchtruim van Noord-Nederland afspeelt of heeft afgespeeld.

Met Wim de Nijs heb ik tochten van duizenden kilometers afgelegd in een Piper-28 tot boven de poolcirkel en de voormalige Sovjet Unie. Hij was eigenaar van een vliegschool en opereerde vanaf vliegveld Eelde. Adam Curry besteedde in 2007 aandacht aan deze vreemde ontmoeting in zijn dagelijkse radioprogramma. We hadden wekelijks contact hadden over de situatie in de wereld en hebben elkaar in 2007 ontmoet op luchthaven Eelde. Een dag later werd Adam’s programma uit de lucht gehaald, werd ons contact verbroken en vertrok hij naar Amerika.

Deze originele tape met het gesprek tussen de overdonderde piloot de Nijs en de luchtverkeersleiding van luchthaven Eelde is uniek. Laten we ons realiseren dat deze objecten zich met name laten zien bij militaire installaties, kerncentrales en natuurrampen om ons in de gaten te houden en verdere schade aan de aarde te voorkomen. Uiteraard worden deze militaire conversaties tussen piloot en luchtmachtbasis niet vrijgegeven. Wim woont inmiddels in het midden van het land, weet dat we niet alleen zijn en deze objecten ons goed gezind zijn.

Helaas is onze database met duizenden meldingen gehackt maar we zijn nog in bezit van vele feiten die zich in Nederland afspelen en waar we de komende tijd volop aandacht aan besteden.

Anton Teuben
Meldpunt sinds 1985

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *