Nieuwsfeiten bevestigen grote positieve veranderingen op aarde

together_we_are_strong_

 

Het is het moment van de waarheid en er zijn zeer positieve ontwikkelingen en berichten wereldwijd. De aarde staat op zijn kop en we kunnen vaststellen dat de mensheid wakker wordt uit een betovering en de sluiers afwerpt. Eerst worden de misstanden en problemen op aarde aan het licht gebracht. Oplossingen worden steeds duidelijker. We zien nog teveel alleen het probleem waar aandacht aan wordt besteed, maar waar we nu boven kunnen staan met de beschikbare kennis en informatie die voor handen is.

We hebben wat feiten voor u op een rij gezet die deze week bij de mainstream media (nog veel te bescheiden), op het internet en in de social media veel aandacht kregen.

Monsanto en Rusland

Monsanto gedaagd voor misdaden tegen mens en natuur en Rusland kan de grootste leverancier worden van ecologisch schoon en hoge kwaliteit organisch voedsel.

Farmaceutische industrie

Hoogleraar met lef Peter Gøtzsche heeft een opening gecreëerd om nu de oplossingen voor het probleem ‘farmaceutische industrie’ voor eens en altijd recht te zetten.

Een gesprek tussen de redactie van omroep Max zal volgen over mijn verzoek niet meer alleen het probleem te bespreken, maar ook de oplossingen te benoemen.

Door de bekendmakingen van deze en steeds meer doktoren verleggen steeds meer mensen de aandacht naar de vele natuurlijke alternatieven zoals colloïdaal zilver, hennepolie, Schumann resonantie, enz. om hun lichaam gezond te houden van alle fysieke en geestelijke ziektes, ongewenste frequenties en mind-control.

webshop_21231

Mede door het sinds 2002 onder de aandacht brengen van oplossingen voor vele gezondheidsproblemen, is het ons zo moeilijk mogelijk is gemaakt om de voor 100% bewijsbare informatie te verspreiden. Deze oplossing en kennis betekent een ommezwaai in de gezondheidszorg en is de goedkoopste en veiligste weg om optimaal te kunnen functioneren.

Wat doen de BRICS landen met hun kennis van de Nesara wet

De BRICS landen/banken zijn uiteraard op de hoogte van de Nesara wet en de ratificatie van Clinton in oktober 2000. Dat houdt ook in dat ze op de hoogte zijn van de historische universele achtergronden. Wij hebben sterke aanwijzingen dat er spoedig grote dingen staan te gebeuren op de financiële markten die te maken hebben met de BRICS landen en de Nesara wet.

Buitenaardse aanwezigheid

Openheid over buitenaardse aanwezigheid lost veel problemen direct op. We zijn in de veilige haven.

Het grootste nieuws wat een einde betekent van veel ellende en vervuiling is de algehele aankondiging van vredelievende buitenaardse aanwezigheid en hun schone natuurzuivere technologieën. Dat heeft de schade aan de aarde, natuur en mensen beperkt en ons de kans gegeven onze eigen waarheid en kennis te ontdekken. Dat is het wereldwijde proces van wakker worden waar de mensheid zich nu in bevindt en de ontdekking dat liefde, respect, positiviteit en de verantwoordelijkheid nemen de enige weg is.

Over het hele internet en social media zien we de berichten en vragen verschijnen welke technieken en hulp Rusland wel eens zou kunnen hebben. Enige weken geleden hebben wij al melding gemaakt dat Putin, net zoals alle wereldleiders, op de hoogte is van de vredelievende buitenaardse aanwezigheid en Rusland daar geen geheim van maakt. Er is samenwerking tussen o.a de Russen en deze goedaardige bezoekers uit de ruimte. Dit artikel stond wekenlang in de top tien van de meest gelezen artikelen van een van de meest bekeken sites in Amerika.

Meer betrouwbare informatie over onze universele bezoekers. Na ongeveer 22 minuten zijn er een aantal interviews waar ik graag de aandacht op wil vestigen. In Nederland zijn ook duizenden van deze beschrijvingen van contact gemeld in de 30 jaar dat ik UFO-meldpunt ben.

KNMI “Het was iets akoestisch in de lucht” Objecten boven Groningen

Vorige week werden er weer trillingen gevoeld in een groot gedeelte van Groningen wat niet als aardbevingen werd beoordeeld, maar door het KNMI werd betiteld als “Het was iets akoestisch in de lucht”. Dit zijn de verklaringen van infra geluid zoals het ook wordt genoemd.

Het zijn dus niet alleen straaljagers die de geluidsbarrière doorbreken of meteoren en kan ook de beschrijving zijn van onbekende objecten die we niet kunnen zien maar wel aanwezig zijn. Inmiddels heb ik het College van B&W en raadsleden van Winsum ingelicht over deze mogelijkheid. Winsum is een van de vele plaatsen in Nederland waar contact plaats vindt en dit is al 12 jaar bekend bij het College en vele Winsumers.

Laten we ons ook realiseren dat voor al deze speciale wolken binnenkort duidelijk wordt wat het in werkelijkheid is.

CLOUDSHIP

Hubble-telescoop

De meest bijzondere foto van de Hubble telescoop, die vaak afgedaan wordt als fake en vakkundig uit het nieuws wordt gehouden: The New Jerusalem. De beschrijvingen van deze stad vinden we terug in hoofdstuk 21-22 van de openbaringen. Hoewel ik geen echte waarde hecht aan een boek van ruim 2000 jaar geleden waar zo velen zich nog volledig door laten leiden zijn dit toch duidelijke aanwijzingen over deze bijzondere foto van de Hubble-telescoop.

Nu zien we dit op meerdere plekken op aarde, is er een verband?

Hastiungs-main-613365

Wat we mogen verwachten van alle religies

Als kind had ik al een hekel aan kerken en alle informatie die we als waarheid kregen voorgeschoteld gingen er bij mij niet in. Als meldpunt en klokkenluider kwam ik steeds meer achter de geheimen van religies, sektes, ordes en genootschappen en de kennis die voor ons verborgen wordt gehouden. Door de ervaringen en verhalen van duizenden getuigen ben ik er nu van overtuigd dat Jezus heeft bestaan en nog altijd zijn berichten doorgeeft en volledig op de hoogte was van onsterfelijkheid en de realiteiten/ dimensies die zich in het universum bevinden en ons dat in liefde heeft proberen uit te leggen.

De mensheid ontdekt en velen voelen nu de invloed van de verhoogde Schumann resonantie (de hartslag van de Aarde), stellen zich open en volgen hun gevoel en eigen waarheid. Wij komen erachter dat we midden in de stap zitten naar de volgende realiteit waarin we ontdekken dat de natuur en ons huis (de Aarde) ons alle oplossingen kan bieden en we nooit alleen zijn geweest en het universum vol zit met liefdevol bewustzijn.

Op o.a. deze site vindt u het laatste universele nieuws wat niet altijd direct te bevatten is. Houd daarbij in gedachten zoals zo velen dagelijks ontdekken dat…

Universe is magic and love is the key

Anton Teuben

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *